Razer Viper mini vs. Zowie FK-1B

Revo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat forumu. Sizce hangisi daha iyi birinin sensörü 3359 diğerinin 3360. Viper mini 300 IPS, Zowie 250 IPS. CS:GO - Valorant tarzı oyunlar oynarım, hızlı kaymasından daha çok elime oturması ve aimin sabit olmasını isterim. Palm-claw arası tutuşum var.

Ağırlık, paracord tarzı kablo ve mouse ayakları olarak Viper Mini daha iyi.

Optik switchlerin çift tıklama sorunu olmayacağı artısı var ama basma hissini herkes sevmeyebiliyor.

Sensör farkına gelirsek 3359 vs 3360. 3359'da LOD sorunları olduğu söyleniyor ama RJN incelemelerini izleyebilirsiniz konuyla ilgili olarak. O seviyede bir oyun için bile sorun olmuyorsa kendimizi kandırmaya gerek yok.

Zaten şu an kullandığım logitech g102 mouse da da lod sorunu var. Lod sorunundan daha çok mouse kalitesi önemli benim için. 3360 ve 3359 da lod dan başka çok büyük fark var mı?

Zaten şu an kullandığım logitech g102 mouse da da lod sorunu var. Lod sorunundan daha çok mouse kalitesi önemli benim için. 3360 ve 3359 da lod dan başka çok büyük fark var mı?

Sensör farkından ziyade boyut farkı çok fazla iki mouse arasında. Viper Mini 1.5 cm daha kısa neredeyse ve daha alçak.

Sensör farkından ziyade boyut farkı çok fazla iki mouse arasında. Viper mini 1.5 cm daha kısa neredeyse ve daha alçak.

Hocam şimdi elim orta büyüklükte. Ele oturmama sorunu çok büyük Viper Mini'nin. Logitech G102 Mouse'ı 2-3 sene kullandım neredeyse. Zaten hangisini alırsam daha iyi sensörleri olacağını biliyorum fakat Boyut'u çok küçük Viper Mini'nin.

G102ye yakın boyutları Viper Mini'nin uzunluk, genişlik ve yükseklik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…