Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2022 #11 Ssansarsalvo dedi: 18 cm. Genişletmek için tıkla... Hocam benimki 16cm tam sığıyor sizinki biraz dışarı taşabilir yani parmkalarınız. Ama tutuş şekliniz palm değilse sıkıntı çıkarmaz.
Ssansarsalvo dedi: 18 cm. Genişletmek için tıkla... Hocam benimki 16cm tam sığıyor sizinki biraz dışarı taşabilir yani parmkalarınız. Ama tutuş şekliniz palm değilse sıkıntı çıkarmaz.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.723 Çözümler 22 28 Mayıs 2022 #12 Barisdkmn dedi: Hocam benimki 16cm tam sığıyor sizinki biraz dışarı taşabilir yani parmkalarınız. Ama tutuş şekliniz palm değilse sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Sadece web'de palm kullanıyorum, bileğimi biraz geri alsam sizce olur mu?
Barisdkmn dedi: Hocam benimki 16cm tam sığıyor sizinki biraz dışarı taşabilir yani parmkalarınız. Ama tutuş şekliniz palm değilse sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Sadece web'de palm kullanıyorum, bileğimi biraz geri alsam sizce olur mu?
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2022 #13 Ssansarsalvo dedi: Sadece Web'de palm kullanıyorum, bileğimi biraz geri alsam sizce olur mu? Genişletmek için tıkla... Bence sıkıntı olmaz Viper Mini alın DeathAdder çok büyük.
Ssansarsalvo dedi: Sadece Web'de palm kullanıyorum, bileğimi biraz geri alsam sizce olur mu? Genişletmek için tıkla... Bence sıkıntı olmaz Viper Mini alın DeathAdder çok büyük.