Elektronik Razer Viper Ultimate 1389 TL

Hocam bu olay o kadar da büyütülecek bir şey değilki, performansına veya tıklamasına herhangi bir olumsuz bir zararı yok.

Mouse geldi efsane güzel iyi ki almışım çok tatlı

bugün benimde kargom geldi ama benim şöyle bir problemim var,şarja takıyorum kablosuyla %30 olan şarjını boşaltmış %5 şuan ve fare kapalı ama kabloyla şarja taktığımda kendini açıyor sizdede öylemi ?

Uygulama vs. kurmadım başka PC'den profil oluşturdum kaydettim profili fareyi o kadar.
usb çoklayıcıya takmıştım,çoklayıcıdada başka şeyler takılıydı şimdi gittim kasanın ön portuna taktım şarj olmaya başladı çözümü bi nevi buldum ama yavaş şarj oluyor gibi geldi bana

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    53,4 KB · Görüntüleme: 86
Benim G PRO X çok hızlı doluyor bunu bilmiyorum
benim g pro x usb çoklayıcıdan şarj oluyor aynen senin dediğin gibi bi anda fulleniyo hatta dedim bu yalandan fullenmiş gösteriyor filan diyip kullanmaya başlıyorum baya bi götürüyor şarjı ama bu razerı tam çözemedim bakalım kullandıkca deneyimleyeceğim,bu arada kasanın ön portlarından arkaya anakartın direk usb çıkışına taktım kabloyu bakalım neler değişecek,ama cidden bi stand istiyor mouse.

normalde diğerlerinde kullandığım kırmızı kaymaz tabanlıktan vardı ama farklılık olsun diye buna diğer rengi uygulamadım inş problem çıkmazda garantilik bir problem olmaz çünkü yapıştırmayı sökmem lazım daha kullanılmıyo ve baya bi uğraştırıyor uygularken

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-06-21 at 16.34.41.jpeg
    413,6 KB · Görüntüleme: 77
  • WhatsApp Image 2023-06-22 at 00.12.25.jpeg
    110,6 KB · Görüntüleme: 70
  • WhatsApp Image 2023-06-22 at 00.11.45.jpeg
    153,8 KB · Görüntüleme: 77

Grip Tape'leri nereden aldınız acaba?

Sisteminiz güzelmiş hocam.

Grip Tape'leri nereden aldınız acaba?
aliexpressden hocam,her mouseunki var ama ben genel kullanım olarak satılanlardan aldım,ölçü kağıtları çıkıyo içinden kendiniz ölçüp ona göre kesiyorsunuz öyle yapıyorsunuz,biraz uğraştırıyor ama klasikten iyidir

Sisteminiz güzelmiş hocam.
teşekkürler hocam allah daha iyilerini size nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…