Razer Viper Ultimate nasıldır?

Spoksi

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1-2 gün içinde bu fareyi almayı düşünüyorum, sizce fiyatını hak ediyor mu?
Başka önerebileceğiniz mouse var mı (kablosuz istiyorum) (Logitech G502 istemiyorum, tasarımını beğenmiyorum)

Alınır. Gayet iyi bir mouse. Razer'in kendi optik mouse anahtarlarını kullanıyor, 650 IPS değerine sahip ve 20000 DPI'a sahip. Gerçekten çok iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınır ancak bilemedim :/

Sensörünü ve teknik özelliklerimi bilmiyorum ama elime oturmayacağını sadece bakarak söyleyebilirim, yine de teşekkürler.

Ek olarak Deathadder v2 Pro da bakabilirsin. Hangisi eline olursa. Deneyip al. Deathadder v2 Pro iyi diye biliyorum. Hangisini beğenirsen.

Hocam aslında rekabetçi oyunlar oynuyorsanız ve profesyonellik gibi bir hedefiniz ya da daha iyi oynamak isterseniz kablosuzdan vazgeçip. Razer'ın klavyelerdeki lazer sistemini mouselarada geçirdi daha iyi tepkime süreleri var. Tabii tercih sizin.

Ek olarak DeathAdder V2 Pro'da bakabilirsin. Hangisi eline olursa. Deneyip al. DeathAdder V2 Pro iyi diye biliyorum. Hangisini beğenirsen.

4 Yıldır DeathAdder kullanıyorum ve başka bir şey denemek istiyorum o yüzden Viper'i tercih ettim. Hem Razer'in fareleri çok kaliteli.

Hocam burada ne demek istediğinizi tam anlayamadım.

İnşallah bende böyle bir sorun olmaz, videonun yorumlarında neredeyse 70-80 kişi bu sorundan şikayetçi. Ama nasılsa garantisi var iade edebilir veya değiştirebilirim.
Fareyi dün akşam sipariş verdim, daha az önce geldi hadi hayırlısı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…