Razer Viper Ultimate Sağ Tık Sorunu

Ben siyah olanı N11 üzerinden QP Bilişim'den aldım. İade nedenine buton sallantısını ve scroll sesini yazdım. Koşulsuz iade almak yerine servise yolladılar ve yaklaşık 1 ay sonra servis raporu ile iade aldılar.
Cayma hakkınızı kullanacağınızı belirtmediğiniz veya 14 gün geçtiği için olmuş olabilir. İnternet alışverişlerinde hijyenik ürün veya tek kullanımlık ürün olmadığı sürece koşulsuz şartsız iade yapabiliyorsunuz cayma hakkınızı kullanarak.

Cayma hakkınızı kullanacağınızı belirtmediğiniz veya 14 gün geçtiği için olmuş olabilir. İnternet alışverişlerinde hijyenik ürün veya tek kullanımlık ürün olmadığı sürece koşulsuz şartsız iade yapabiliyorsunuz cayma hakkınızı kullanarak.
10. ya da 11. günde iade ettim. Cayma hakkımı kullanmak istiyorum diye belirttiğimde N11 ürünü, kutusu açıldığı için hijyenik gruba soktu :) QP Bilişim'de "Beğenmedim" açıklamasıyla iade etseydiniz direk alırdık ama sorunları yazdığınız için servise yolladık dediler. Saçma :)

Durumla ilgili forumda başka bir konu açmıştım.

10. ya da 11. günde iade ettim. Cayma hakkımı kullanmak istiyorum diye belirttiğimde N11 ürünü, kutusu açıldığı için hijyenik gruba soktu :) QP Bilişim'de "Beğenmedim" açıklamasıyla iade etseydiniz direk alırdık ama sorunları yazdığınız için servise yolladık dediler. Saçma :)

Durumla ilgili forumda başka bir konu açmıştım.

Neyse ki iade almışlar sonunda. Almamış olsalardı İlçe Tüketici Hakem Heyetinize başvurup iade edebilirdiniz ancak o da 1,5-2 ay kadar sürüyor. Mouselar hijyenik ürün kategorisine girmiyorlar, firmalar müşterilere yalan söyleyip sistemden kaçmaya çalışıyorlar. Türkiye'deki bu durum gerçekten rezalet...

Selamlar arkadaşlar, videoyu razer support'a ilettiğimde ürünün bozuk olduğunu ve iade edilmesi gerektiğini söylediler. Tabii TR de Razer'ın kendi servisi olmadığı için nereye aldıysan oraya götür oldu en sonunda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı