Razer Viper Ultimate vs DeathAdder V2 Pro

codWarzone

Hectopat
Herkese merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi bu iki mouse arasında kaldım. Elim büyük olduğu için V2 Pro almayı düşünüyorum. Hatta Razer Basilisk Ultimate bile düşündüm ama o 107 gram şu an çok kararsızım. Özellik olarak 3 model de aynı fark olarak sanırım boyut ve ağırlık farkı var. Fakat rtings gibi sitelerde en iyi FPS fareyi olarak Viper Ultimate olarka gösteriliyor. V2 Pro ile farkına gelecek olursak boyut olarak V2 Pro eli büyük olanlar için daha uygun fakat 13 gram daha ağır. Buna karşın gecikme süresi V2 Pro'da 6ms iken Viper Ultimate de 9ms. Fakat skatez kalitesi olarak Viper Ultimate daha iyi. Kafam çok karıştı, sizce ne yapmalıyım?

Elin büyükse viper a bulaşma dicem de belki pençe tutuşu kullanıyorsun bilemem. Fps te cidden viper hakkını vermekte orta boy elim var yinede küçük kalmıştı bana alıştım zamanla görüşlerim bunlarviper kulanıcısı olarak.

Palm grip kullanıyorsan deathadder v2 pro yoksa viper ultimate.
Viper ultimate 1500 TL'ye alınabiliyor şu an bu arada

Palm grip kullanıyorsan DeathAdder V2 Pro yoksa Viper Ultimate.

Özellik olarak bu 2 farenin ne farkı var? Gerek sitesinden gerekse yabancı forum ve karşılaştırma sitelerine baktığımda hiçbir fark yok.(boyut ve ağırlık dışında (14gr)). Hatta V2 Pro gecikmesi daha az ve Bluetooth özelliği mevcut ayrıca şarj süresi daha uzun. Fakat herkes Viper Ultimate öneriyor. Bende Viper Ultimate satın aldım. Fakat iade edebilirim diye kutuyu henüz açmadım. Elim büyük diye biraz çekincem var. Biraz sıkıntıdayım

- Biri ergo diğer çift ele uygun kullanım olarak. En büyük fark bu. Büyüklük olarak da öyle çok fazla fark yok arasında. Deathadder v2 daha yüksek ama biraz.

- Şekil olarak şuradan karşılaştırabilirsin farklı açılardan.

- Bluetooth ile işin olmaz zaten onu bir artı olarak görme.

- Ağırlık olarak Viper biraz daha iyi.

- Skatez olarak da benim denediğim en iyi stock skatezlerden birine sahipti Viper Ultimate ama diğeri de aynıdır bununla.

- Sensör de aynı zaten.

Tutuş şekline göre karar vermek gerek. Palm grip kullanıyorsan Deathadder V2 Pro yoksa Viper Ultimate daha iyi olur.

Hocam değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim. Rtings'de skatez kalitesi olarak Viper Ultimate olanı daha iyi olarak göstermiş. Bu arada sol taraftaki tuşlar oyunlarda elinizi rahatsız ediyor mu? Ya da yanlışlıkla çarptığınız oluyor mu?

Soldaki tuşlar derken hangisini kastettiğini tam anlamadım. Mouse üstten bakıldığında en sağda kalan 2 tuştan bahsediyorsan onların sorun yarattığını hatırlamıyorum hiç, içeride kalıyor çünkü oldukça. Zaten synapse üzerinden kapatılabiliyor işlevleri. Palm grip kullanmıyorsan bence doğru seçim Viper.

Yok hocam sağdakiler zaten çok iyi kullanışlı ama aynı tuş takımı solda da yok mu Viper da? Benim mouse tutuşu sol yüzük parmağımla mouse sol kenarına denk geliyor. Umarım sorun yaratmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…