Razer Viper Ultimate RZ01-03050100-R3G1 Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Sizce hangisi daha iyi? Daha çok FPS oyunu oynuyorum. Ona göre cevap verirseniz sevinirim
Razer Viper Ultimate RZ01-03050100-R3G1 Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Sizce hangisi daha iyi? Daha çok FPS oyunu oynuyorum. Ona göre cevap verirseniz sevinirim
Peki bu önerdiğiniz mouse başka sitede var mı? Başka sitede yoksa o siteden almak sıkıntı olmaz mı yabancı site gibi duruyor ben baktım ama sanırım Türkiye'den alamıyoruz.
Peki bu önerdiğiniz mouse başka sitede var mı? Başka sitede yoksa o siteden almak sıkıntı olmaz mı yabancı site gibi duruyor ben baktım ama sanırım Türkiye'den alamıyoruz.
Türkiye'ye gelmedi o yüzden yurtdışından alman gerekiyor ve Amazon'da stoklar yok o yüzden en iyi seçenek bu siteden alman ve site güvenilirdir ama mart ayının 1'inde stoklara gelecektir ama bu fare stoklara geldiğinde direk tükenir o yüzden kartını hazır edip beklersen iyi olur yoksa alamayabilirsin.
Onları stokçular satıyor Amazon üzerinden Amazon'un kendisi satmıyor o yüzden o kadar pahalı normalde bu ürünün fiyatı 150 dolar ama stoklarda olmadığı için 200 hatta 300 dolara satanlar vardı.