Gayet iyi bir mouse, alinir; ancak bu denli pahali bir urune gerek yok acikcasi. Cunku yeterince kaliteli olan ve Viper V2 Pro ile arasinda hissedilmeyecek farklari olan pek cok daha uygun fiyatli urun var.
RAZER VIPER V2 PRO Viper V2 PRO, Razer Focus Pro 30 bin DPI optik sensörle gelen ve Razer Viper Ultimate modeline daha güncel, daha iyi bir alternatif olması amacıyla tasarlanmış üst sınıf kablosuz e-spor faresi. DeathAdder V3'e kıyasla palm değil claw ağırlıklı tutuş için üretilmiş. Razer...
Gayet iyi bir mouse, alinir; ancak bu denli pahali bir urune gerek yok açıkçası. Cunku yeterince kaliteli olan ve Viper V2 Pro ile arasinda hissedilmeyecek farklari olan pek cok daha uygun fiyatli ürün var.
Evet fiyatı pahalı ama hem kablolu hem de kablosuz istiyorum yani bu farede var diye biliyorum şey ninjutsu sora incelemeleri güzel gibi ama o kablosuzmu kablolumu onu anlayamadım + ninjutsu sora büyük bir marka değil diye içim sinmedi.
RAZER VIPER V2 PRO Viper V2 PRO, Razer Focus Pro 30 bin DPI optik sensörle gelen ve Razer Viper Ultimate modeline daha güncel, daha iyi bir alternatif olması amacıyla tasarlanmış üst sınıf kablosuz e-spor faresi. DeathAdder V3'e kıyasla palm değil claw ağırlıklı tutuş için üretilmiş. Razer...
Peki reis baska hangi mouseyi önerebilirsin yani kablolu kablosuz olsa daha iyi olur ama oda yoksa kablolu olsa iyi olur çünkü mouselerle aram yok benim kullandığım mouseninde sensörü bazen algılıyor bazen algılamıyor.