Razer Viper V2 Pro farede teknik servis arıza bulunamadı diyor

runawayjd

Megapat
Yaklaşık 2 hafta önce Razer Viper V2 Pro fare aldım, geçtiğimiz günlerde sol tuşun sağa göre daha aşağıda kaldığını ve çok da hafif olsa gevşek olduğunu fark ettim, ciddiye alınacak bir durum olmasa da günlük kullanımda rahatsız ediyordu, dün arena bilgisayar teknik servisine gönderdim, beklediğim gibi arıza bulunamadı dediler. Fotoğrafta göründüğü gibi sol tuşun daha aşağıda kaldığı net belli oluyor ve gevşek olmasının bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Tekrar servise gönderebilirsiniz dediler, 2. kez gönderdikten sonra aynı durum ile karşılaşırsam değişim/iade hakkım oluyor mu? Süreç nasıl ilerliyor?

a.jpg

Dostum aynı fareye sahibim şimdi baktım bende de öyle. Fabrikasyon böyle olabilir mi?

ayrıca eğer scroll'un düzgün çalışmıyorsa bu konuda yardımcı olabilirm

Dostum aynı fareye sahibim şimdi baktım bende de öyle. Fabrikasyon böyle olabilir mi?

Ayrıca eğer Scroll'un düzgün çalışmıyorsa bu konuda yardımcı olabilirm.

Zahmet olmaz ise aynı açıdan fotoğraf atabilir misiniz? Eliniz ile sol tuşun üstüne hafif şekilde bastırırken oynattığınız zaman sağ tıka göre biraz daha mı esnek hareket ediyor sizde de? Ben scroll tarafına değecek kadar olmasa da bir çarpma hissi duyuyorum.

Ayrıca diğer her şeyinden çok memnunum, sadece fabrikasyon sorunlu olduğunu düşündüğüm için kafamda soru işareti vardı. Sonradan bu olay büyürse gibisinden teknis servise göndereyim dedim.

Simetrik farede olmaması lazım. Fareyi sallayınca ses geliyor mu? Göze kötü gözüküyor fakat kullanımda sıkıntı çıkarmıyorsa sorun yok. Fare bende olsaydı modlar, hallederdim. Beni de rahatsız ediyor bu tarz detaylar.

Simetrik farede olmaması lazım. Fareyi sallayınca ses geliyor mu? Göze kötü gözüküyor fakat kullanımda sıkıntı çıkarmıyorsa sorun yok. Fare bende olsaydı modlar, hallederdim.

Hayır salladığım zaman scroll dahil hiçbir kısmından ses gelmiyor. Aynı fareye sahip başka bir kullanıcı da eşit olduğunu söyledi. Şans işi mi acaba? Gpx kullananlardan da Reddit'te konular dönüyor bu durum yüzünden. Hatta eski kullandığım farede de bu durum vardı ama 4. yılın sonunda fark etmiştim. Belki de hafifliğinden ötürü malzeme kalitesini etkilediği için bu mouselarda kolay olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı