mozeeb Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 1 Mayıs 2025 #1 Evet arkadaşlar başlıktaki gibi hangisini kullanmalıyım? İkisi de evde var. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2025
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.163 Makaleler 3 Çözümler 21 1 Mayıs 2025 #2 mozeeb dedi: Evet arkadaşlar başlıktaki gibi hangisini kullanmalıyım? İkisi de evde var. Genişletmek için tıkla... Yani sen bilirsin bende 4 tane mouse var eline hangisi güzel geliyorsa hangisinden keyif alıyorsan onu kullan.
mozeeb dedi: Evet arkadaşlar başlıktaki gibi hangisini kullanmalıyım? İkisi de evde var. Genişletmek için tıkla... Yani sen bilirsin bende 4 tane mouse var eline hangisi güzel geliyorsa hangisinden keyif alıyorsan onu kullan.
mozeeb Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 1 Mayıs 2025 #3 Mantar09 dedi: Yani sen bilirsin bende 4 tane mouse var eline hangisi güzel geliyorsa hangisinden keyif alıyorsan onu kullan. Genişletmek için tıkla... Ya atk bs f1 pro maxe daha alışkınım ama özellik olarak razer daha iyi diyorsan ona da alışırım galiba
Mantar09 dedi: Yani sen bilirsin bende 4 tane mouse var eline hangisi güzel geliyorsa hangisinden keyif alıyorsan onu kullan. Genişletmek için tıkla... Ya atk bs f1 pro maxe daha alışkınım ama özellik olarak razer daha iyi diyorsan ona da alışırım galiba
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.163 Makaleler 3 Çözümler 21 1 Mayıs 2025 #4 mozeeb dedi: Ya ATK bs F1 Pro Max'e daha alışkınım ama özellik olarak Razer daha iyi diyorsan ona da alışırım galiba. Genişletmek için tıkla... F1 Pro Max donanım olarak en üst seviye donanıma mevcut ben olsam onu kullanırdım.
mozeeb dedi: Ya ATK bs F1 Pro Max'e daha alışkınım ama özellik olarak Razer daha iyi diyorsan ona da alışırım galiba. Genişletmek için tıkla... F1 Pro Max donanım olarak en üst seviye donanıma mevcut ben olsam onu kullanırdım.
mozeeb Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 1 Mayıs 2025 #5 Mantar09 dedi: F1 Pro Max donanım olarak en üst seviye donanıma mevcut ben olsam onu kullanırdım. Genişletmek için tıkla... Viper v2 proyla farki ne hocam bilginiz var mi?
Mantar09 dedi: F1 Pro Max donanım olarak en üst seviye donanıma mevcut ben olsam onu kullanırdım. Genişletmek için tıkla... Viper v2 proyla farki ne hocam bilginiz var mi?