wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 3 Aralık 2023 #1 İkisi arasında kaldım. Ultimate'in charging Dock'u olduğu için daha çok alasım var bir de daha güzel bir görüntüye sahip olduğu için. Eğer bir kronik sorunu yoksa onu da alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de DeathAdder V3 Pro düşünüyorum Fingertip tutuşa sahibim Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2023
İkisi arasında kaldım. Ultimate'in charging Dock'u olduğu için daha çok alasım var bir de daha güzel bir görüntüye sahip olduğu için. Eğer bir kronik sorunu yoksa onu da alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de DeathAdder V3 Pro düşünüyorum Fingertip tutuşa sahibim
LoLly00 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Şubat 2024 #2 @wrâithx Ürünü aldınız mı ve herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
wrâithx Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 247 12 Şubat 2024 #3 LoLly00 dedi: @wrâithx Ürünü aldınız mı ve herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Daha almadım fırsat olmadı
LoLly00 dedi: @wrâithx Ürünü aldınız mı ve herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Daha almadım fırsat olmadı