Razer Viper V3 alınır mı?

82gr ağırlık benim için kafi. Şu an G102 kullanıyorum 90gr çok farklı bir ağırlık istediğimi zannetmiyorum.

Muadil Çin markalardan önerebileceğin neler var? Biraz 70-90gr arası bir ağırlıkta olursa sevinirim. Hem elim de insan eli gibi olmadığı için finger tip konusunda boyu sıkıntı olmaz .

Övüyor musun gömüyor musun anlamadım muadil Çinli ürünleri kaliteliyse o konuda size danışmak isterim. Razer gözümü korkuttu böyle söylenince.
Yani diyorum ki bazısı markaya güvenip alır geçer çünkü hem garanti vardır hem de hızlı ulaşır.
Bazısı da forum forum muadil çinli ürün kovalar ucuza alabilmek için. Garanti yoktur allaha emanettir + 2-3 haftada gelir ürünü.

Ben marka alıp geçen kısma daha yakınım.

Anladım. Logitech kroniğiyle uğraşıp duruyorum, tatil gelmişken çok kafamı ağrıtmasın 2-3 haftada gelecek olan fare. Razer alıp geçeceğim eyvallah.

Düzeltme:
Vazgeçtim Razer almayacağım her yerde sensör sorunu cart curt gözüküyor. Sanırım biraz farklılık olsun 50gr fare olan bu Çin muadilini deneyeceğim.

Çok övüyorlar ve kroniğini bulamadım.

Son düzenleme:
Reddit'te bir videosunu gördüm, yan tuşlara basınca gıcırdıyordu.

Neyse umarım sorun çıkarmaz, hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reddit'te bir videosunu gördüm, yan tuşlara basınca gıcırdıyordu.

Neyse umarım sorun çıkarmaz, hayırlı olsun.

Dilekleriniz için sağ olun hocam. O gıcırdama sorunu kalkmış sanırım firma düzeltmiş diyorlar. Bir konuda bulmuştum açıklamasını ama konuyu kaybettim geri aramaya gerek yok şimdi + markanın garantisi var üstelik tanınan bir marka. ATK sky F1 düşünüyorum.

Çin üretim olması garantisi olmadığı anlamına gelmiyor. Yurtiçi tüm satıcılar garanti sunmak zorunda zaten. Forum forum dolaşılacak bir durum yok.

Yurt içi Çinli değil, direkt Çin'den alınan ürünlerden bahsediyorum.

Burada nedense sürekli Çin malı ekipman öneriliyor

Çin üretim olması garantisi olmadığı anlamına gelmiyor. Yurt içi tüm satıcılar garanti sunmak zorunda zaten. Forum forum dolaşılacak bir durum yok.

Allah için kanka Razer'ın bugüne kadar ne şikayetini gördün bir söylesene ya hele Viper V3 Pro şu an en çok kullanılan mouse e-spor arenada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…