Regith Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 9 Mart 2024 #11 Hyperciaa dedi: F1 Pro Max sağlam faredir şimdiden hayırlı olsun. İleride dongle almayı unutmayın 4K kullanmak istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alacağım. Şüpheniz olmasın. 382019 dedi: Rica ederim, güle güle kullanın. Farkı hissedeceksiniz, çok premium bir mouse. Genişletmek için tıkla... Tekrardan teşekkür ederim.
Hyperciaa dedi: F1 Pro Max sağlam faredir şimdiden hayırlı olsun. İleride dongle almayı unutmayın 4K kullanmak istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alacağım. Şüpheniz olmasın. 382019 dedi: Rica ederim, güle güle kullanın. Farkı hissedeceksiniz, çok premium bir mouse. Genişletmek için tıkla... Tekrardan teşekkür ederim.
M Mehmetbdr Femtopat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #12 Regith dedi: Merhaba ben bu mouse a bakıyorum palm grip tutuş tipine sahibim (el ölçülerimi bilmiyorum) bu mouse alınır mı? Maksimum bütçem 2300 kablosuz hafif güzel bir mouse öneriniz varsa yazabilirsiniz teşekkürler iyi günler. Mouse fiyatı: 2.389 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı fiyat bandında mouse arıyoruz aldınız mı veya neye karar verdiniz ?
Regith dedi: Merhaba ben bu mouse a bakıyorum palm grip tutuş tipine sahibim (el ölçülerimi bilmiyorum) bu mouse alınır mı? Maksimum bütçem 2300 kablosuz hafif güzel bir mouse öneriniz varsa yazabilirsiniz teşekkürler iyi günler. Mouse fiyatı: 2.389 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı fiyat bandında mouse arıyoruz aldınız mı veya neye karar verdiniz ?
Regith Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 16 Mart 2024 #13 Mehmetbdr dedi: Hocam aynı fiyat bandında mouse arıyoruz aldınız mı veya neye karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Dragon fly F1 Pro Max modelini aldım gayet güzel kullanıyorum.
Mehmetbdr dedi: Hocam aynı fiyat bandında mouse arıyoruz aldınız mı veya neye karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Dragon fly F1 Pro Max modelini aldım gayet güzel kullanıyorum.
S supressor Kilopat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #14 viper v3ü aldım logitech g pro kablosuz modelden geçtim çok memnunum konuyu görüp gelen varsa
lionelkaann Femtopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #15 382019 dedi: Önermem onu da. Yukarıda ürün önerdim size zaten. Genişletmek için tıkla... Reis Wraith'den VXE R1 Pro siparişi verdim sıkıntı çıkarır mı?
382019 dedi: Önermem onu da. Yukarıda ürün önerdim size zaten. Genişletmek için tıkla... Reis Wraith'den VXE R1 Pro siparişi verdim sıkıntı çıkarır mı?
Playboi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.062 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Detroit 13 Nisan 2025 #16 382019 dedi: Önermem onu da. Yukarıda ürün önerdim size zaten. Genişletmek için tıkla... Hazır konu hortlamışken yazayım. Şu anda Darmoshark M3S Max mı daha mantıklı olur almak Yoksa Dragonfly F1 Pro mu?
382019 dedi: Önermem onu da. Yukarıda ürün önerdim size zaten. Genişletmek için tıkla... Hazır konu hortlamışken yazayım. Şu anda Darmoshark M3S Max mı daha mantıklı olur almak Yoksa Dragonfly F1 Pro mu?