Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

umudik

Centipat
Katılım
23 Temmuz 2024
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yazılımı için özellikle Razer veya Logitech marka bakıyorum, Viper V3 HyperSpeed veya DeathAdder v2X HyperSpeed düşünüyorum, tutusum claw palm karışık.
 
Yazılımı için özellikle Razer veya Logitech marka bakıyorum, Viper V3 HyperSpeed veya DeathAdder v2X HyperSpeed düşünüyorum, tutusum claw palm karışık.
V2x kullaniyorum. Ayni fiyata daha iyi sensor illa ki vardir fakat soyle soyleyeyim ne bir takilma ne de bir sorun yasadim 1.5 seneye yakin suredir. Pil ile calisiyor sarji yok ama iki boyutta pil de kabul ediyor yani bir nevi agirlik ayari oluyor. Alinabilecek bir mouse marka acisindan da ben cok memnunum. 2k, 4k olaylarina bakmayin pazarlama numarasi gereksiz bisey.

Dedigim gibi ayni fiyata baska markalarin daha iyi sensorlu urunleri olacaktir elbette fakat marka olsun diyorsaniz bence cok guzel urun. Viper modeli kullanmadigimdan fikrim yok.
 
Yazılımı için özellikle Razer veya Logitech marka bakıyorum, Viper V3 HyperSpeed veya DeathAdder v2X HyperSpeed düşünüyorum, tutusum claw palm karışık.

Senelerdir internet kafede kullanmaya alıştığımdan kendim PC alınca da DeathAdder Essential almıştım 3 sene sorunsuz kullandım aynı seriden devam etmek için 3 ay önce DeathAdder V3 HyperSpeed aldım şu an çok memnunum hiçbir sorunu yok ek sorunuz varsa yanıtlarım.
 
Viper V3 Hyperspeed kullanıyorum ve gayet memnunum. oldukça hor kullanmama rağmen 7 aydır en ufak bir sorun yaşatmadı bana. Ağırlığı belki biraz sorun edebilirsiniz ilk başlarda. ben 49 gr mousedan geçtiğim için ağır geldi ilk başlarda lakin alıştıktan sonra problem olmuyor ağırlık konusu. Şu an için zaten ağır bir model kullanıyorsanız sizi fazlasıyla tatmin edecektir.
 

Aynı fareyi bende kullanıyorum aslında gerçekten güzel bir mouse FPS oyunu oynarken kontrol ağırlıklı aim alan insanlar için ideal ama flick atacaklar için tavsiye etmem. Ben memnunum ama yakın zamanda değiştireceğim. DeathAdder Essential'den geçmiştim ergonomik fareye alışkın insanlar için sıkıntı yaratır bende yarattı şahsen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Onun için kendi konunuzu açmanız daha doğru olur. Flick konusuna gelirsek Viper v3 Hyperspeed ile de rahatlıkla flick atabilirsiniz. Mouse a alışmakla alakalı biraz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…