Razer Viper V3 HyperSpeed başlarda takılıyor

oejdfw

Centipat
Daha fazla  
Bu fareyi yeni aldım fakat fareyi açıp oyuna girdikten sonra örneğin fareyi sağa çevirdiğimde gitmiyor donuyor. Bir saat civarı oynadıktan sonra düzeliyor ve masaüstünde ise donmuyor sadece oyunda donuyor sebebi ne olabilir? Fareyi 1000 Hz de kullanıyorum i7 bir işlemci var. İşlemciden kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Synapse yazılımı üzerinden LOD ayarını değiştirip tekrar deneyin hocam.

Kaç yapmam lazım ayarı hocam

Synapse yazılımı üzerinden LOD ayarını değiştirip tekrar deneyin hocam.
O değeri fulledigimde de oluyor hocam oyunlarda oluyor raunt başlarında özellikle

Hocam bende de takılıyor. Pil gücü yüksekteyken yapmıyor. Güç azalınca yapıyor. Pilin kendi voltajı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
2 farklı pil türü taktım yine oldu şarjlari de 80 üstünde

Hocam bende de takılıyor. Pil gücü yüksekteyken yapmıyor. Güç azalınca yapıyor. Pilin kendi voltajı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
LOD ayarı sistemden sisteme değişebilecek bir ayar. 125hz yapınca takılma oluyor mu?

LOD ayarı sistemden sisteme değişebilecek bir ayar. 125Hz yapınca takılma oluyor mu?

1000 Hz de kullanıyordum 500 Hz'e aldım yine takılma oldu. 125e alma gereği duymadım şahsen eski farem 1000 Hz di ve sıkıntısı yoktu

Son düzenleme:
1000 Hz de kullanıyordum 500 Hz'e aldım yine takılma oldu. 125e alma gereği duymadım şahsen eski farem 1000 Hz di ve sıkıntısı yoktu
Bilgisayarınızda USB 2.0 portu varsa mouse'un USB'sini oraya takıp da deneyebilir misiniz?

Bilgisayarınızda USB 2.0 portu varsa mouse'un USB'sini oraya takıp da deneyebilir misiniz?
Kasanın hem arkasına hem önüne taktım her yerine denedim teker teker yine sorun devam etti

Kasanın hem arkasına hem önüne taktım her yerine denedim teker teker yi

Oyun esnasında donuyor dedim ekran kartı mı o da olmaz ekran kartım rx 580 Bi fare kastirmaz herhalde bu ekran kartını

Ekran kartıyla ilgili bir şey olsaydı sanıyorum önceki farenizi de 1000hz'de çalıştıramazdınız. LOD ayarının ince ayarı da var, o bölümü biraz kurcalamanızı tavsiye ederim hocam.

Çevrenizden 1000hz mouse bulabilirseniz sorunun sizin mouse'ta olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Bunların haricinde USB 3.0 ve 2.4ghz bağlantılarının aynı anda sağlanması sinyalde kesintiye neden oluyor, bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz. O yüzden USB 2.0 önermiştim.

Uzaktan alternatif üretmek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…