Razer Viper V3 HyperSpeed iade edilmeli mi?

NotXera

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I7 10700F | MPG B460i Gaming Edge Wifi | 16 GB Ram 2933 MHZ | Asus TUF GTX 1660 Super | 512 GB M.2 SSD | 1 TB HDD | Logitech G305 | Logitech G332 | Rampage KB-R96
Merhaba,

Elimde Razer Viper V3 HyperSpeed var. İade edip ATK blazing sky X1 ya da başka bir mouse alınmalı mı?

Elimin yatay tarafı 17 cm. Dikey tarafı 9 cm.

Ben Razer kullanmaya şahsen devam ederdim.

Hocam bende o kafadayım hem yazılım daha iyi hem de marka iyi fakat emin olamadım. Kalsam sıkıntı çıkarır mı? Sensör kısmı biraz önde.

Niye iade edeceksin eline büyük mü geldi ?
Elime tam oturuyor hocam.

Ben şahsen iade ederdim. Lakin aradaki farkı çok hissedeceğinizi de sanmıyorum. İade ile uğraşmak beni bozmaz derseniz iade edin.

Hocam o zaman bu fareyi kullanmaya devam etsem sıkıntı çıkar mı? Şu anda memnunum.

Hocam bende o kafadayım hem yazılım daha iyi hem de marka iyi fakat emin olamadım. Kalsam sıkıntı çıkarır mı? Sensör kısmı biraz önde.

Elime tam oturuyor hocam.

Hocam mouselardaki sensörlerle alakalı pek bir bilgim yok yanlış bilgi vermeyelim. Fakat zaten ürününüzde 2 yıl içinde sorun çıkarsa en kötü garantiye gönderirsiniz.

E niye o zaman iade edeceksin ki?

Pilli diye hocam ve sensör konumu. Fakat sensör konumu sıkıntı çıkarır mı?

Hocam mouselardaki sensörlerle alakalı pek bir bilgim yok yanlış bilgi vermeyelim. Fakat zaten ürününüzde 2 yıl içinde sorun çıkarsa en kötü garantiye gönderirsiniz.

O zaman kullanayım hocam. Cevaplarınız için çok teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…