Razer Viper V3 HyperSpeed kaç sene götürür?

Pledgerr

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar İtopya indirimleri ile 2300 TL'ye bu fareyi almaya karar verdim. Sensörü olsun, DPI seviyesi olsun, Hz değeri olsun hepsi hoşuma gitti. Sizce şimdi kullanmaya başlasam, gözüm gibi baksam ve hiçbir sıkıntı çıkarmasam kaç sene beni götürür?

Arkadaşlar İtopya indirimleri ile 2300 TL'ye bu fareyi almaya karar verdim. Sensörü olsun, DPI seviyesi olsun, Hz değeri olsun hepsi hoşuma gitti. Sizce şimdi kullanmaya başlasam, gözüm gibi baksam ve hiçbir sıkıntı çıkarmasam kaç sene beni götürür?

Eski orjinal logitech g9 ile yıllarca çantamda taşıyıp 2 ülke, 5 taşınma yaşayarak 12 sene götürmüştüm. Sonra kendi dikkatsizliğimden örgü kablosunun kırılmasına sebep olmuştum. Mx1 Anywhere ise 6. yılda sağ klik sensörü eröre bağlamıştı, kronik dense de "Planned obsolescence" sebepli 5 yılı görmesi iyi şans olur.

Şu an elimde bir Steel series var, 6. yılında, iyi gidiyor gibi. Bir de yeni Rog geldi arkadaş hediyesi bakalım.

Size bağlı teknoloji şans işidir. 2 yıl boyunca bozulursa Razer sorunsuz değişim yapıyor 2 yıldan sonra bozulursa şanssızlık 🫤

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı