Razer Viper V3 HyperSpeed Satışa Sunuldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Razer Viper V3 HyperSpeed

Razer, profesyoneller ve oyuncular için yeni faresi Razer Viper V3 HyperSpeed’i tanıttı. E-spor profesyonelleriyle uzun yıllara dayanan iş birliği; Viper V3 HyperSpeed’in optimum destek, kavrama ve konfor sağlayan hassas yapısının ortaya çıkması ile neticelendi. Sonuç olarak; pençe ve parmak ucu kavrama stilleri, minimum parmak yorgunluğu ve hayati komutlara gelişmiş erişilebilirlik için tasarlanmış bir oyun faresi […]

Devamı: Razer Viper V3 HyperSpeed Satışa Sunuldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bu mouse neyi amaçlıyor anlamadım. Şarj olamıyor, pil ile çalışıyor ve pil ile çalıştığı için 83 gram ağırlığa ulaşıyor. Bütçe mouse'u çıkaracaksan da içinde neden Focus Pro 30K sensör koyuyorsun? Tamamen saçma bir mouse olmuş. Koy daha düşük sensör sat 50 dolardan da alıcısına ulaşsın bari.

Bu mouse neyi amaçlıyor anlamadım. Şarj olamıyor, pil ile çalışıyor ve pil ile çalıştığı için 83 gram ağırlığa ulaşıyor. Bütçe mouse'u çıkaracaksan da içinde neden Focus Pro 30K sensör koyuyorsun? Tamamen saçma bir mouse olmuş. Koy daha düşük sensör sat 50 dolardan da alıcısına ulaşsın bari.
Benim gibi kişiler için. Mousede ağırlığın benim için zerre önemi yok. Şarjlı pil benim için bonus çünkü şarjlı pil kullanıyorum ve mouse içindeki pil bittiğinde dolu olan pili takıyorum ve kullanmaya devam ediyorum. İyi sensör isteyen bunu alır daha düşük sensör isteyen D2X alır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı