slyavix Kilopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 193 Çözümler 4 10 Kasım 2024 #1 Bu iki mouse Amazon'da güzel bir indirime girmiş ve ikisi arasında kalmış durumdayım. İki ürün de sıkıntılıysa farklı ürün önerisi de alabilirim. Basilisk V3 X HyperSpeed Viper V3 HyperSpeed Son düzenleme: 10 Kasım 2024
Bu iki mouse Amazon'da güzel bir indirime girmiş ve ikisi arasında kalmış durumdayım. İki ürün de sıkıntılıysa farklı ürün önerisi de alabilirim. Basilisk V3 X HyperSpeed Viper V3 HyperSpeed
X xlatoon Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 30 10 Kasım 2024 #2 Kanka seni durmadan görüyorum Temu tanıtımı yaparken Temu çalışanı falan mısın?
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 10 Kasım 2024 #3 xlatoon dedi: Kanka seni durmadan görüyorum Temu tanıtımı yaparken Temu çalışanı falan mısın? Genişletmek için tıkla... Güzel fare, öneriyorum. Bende de var.
xlatoon dedi: Kanka seni durmadan görüyorum Temu tanıtımı yaparken Temu çalışanı falan mısın? Genişletmek için tıkla... Güzel fare, öneriyorum. Bende de var.
X xlatoon Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 30 10 Kasım 2024 #4 indirimcanavari dedi: Güzel fare, öneriyorum. Bende de var. Genişletmek için tıkla... Tamam başka bir öneri daha yapar mısın Temu haricinde mouse.
indirimcanavari dedi: Güzel fare, öneriyorum. Bende de var. Genişletmek için tıkla... Tamam başka bir öneri daha yapar mısın Temu haricinde mouse.
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 10 Kasım 2024 #5 xlatoon dedi: Tamam başka bir öneri daha yapar mısın Temu haricinde mouse. Genişletmek için tıkla... Su an bu fırsat varken başka bir şey önermek imkansız gibi bir şey. Bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirim ama bundan iyisi yok.
xlatoon dedi: Tamam başka bir öneri daha yapar mısın Temu haricinde mouse. Genişletmek için tıkla... Su an bu fırsat varken başka bir şey önermek imkansız gibi bir şey. Bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirim ama bundan iyisi yok.
S Semaver Femtopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 30 10 Kasım 2024 #6 indirimcanavari dedi: Su an bu fırsat varken başka bir şey önermek imkansız gibi bir şey. Bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirim ama bundan iyisi yok. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata Razer DeathAdder v3'te var Teknosa'da. Onu önermez misiniz?
indirimcanavari dedi: Su an bu fırsat varken başka bir şey önermek imkansız gibi bir şey. Bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirim ama bundan iyisi yok. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata Razer DeathAdder v3'te var Teknosa'da. Onu önermez misiniz?
X xlatoon Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 30 10 Kasım 2024 #7 indirimcanavari dedi: Su an bu fırsat varken başka bir şey önermek imkansız gibi bir şey. bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirim ama bundan iyisi yok. Genişletmek için tıkla... Kanka zaten klavyesini aldım mouse fazla pahalı gelir bana ucuz yollu kaliteli olması yeterli.
indirimcanavari dedi: Su an bu fırsat varken başka bir şey önermek imkansız gibi bir şey. bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirim ama bundan iyisi yok. Genişletmek için tıkla... Kanka zaten klavyesini aldım mouse fazla pahalı gelir bana ucuz yollu kaliteli olması yeterli.
slyavix Kilopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 193 Çözümler 4 16 Kasım 2024 #8 Hocam TEMU'dan son çare olarak sipariş vermeyi tercih ediyorum. Şu anlık Türkiye içinde sipariş vermek istiyorum. O şekilde önerileriniz varsa söyleyebilir misiniz?
Hocam TEMU'dan son çare olarak sipariş vermeyi tercih ediyorum. Şu anlık Türkiye içinde sipariş vermek istiyorum. O şekilde önerileriniz varsa söyleyebilir misiniz?