Razer Viper V3 HyperSpeed vs VGN Dragon Fly F1 Pro

Bütçe
2500
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi bu iki mouse arasında kaldım. Viper'a daha yakınım gibi hangisi alınır? Önerilerinizi de yazabilirsiniz.

Viper V3 HyperSpeed pek tavsiye etmem, sensör konumu kötü. 1.800 civarına düşerse belki alınabilir, 2.200 TL'ye alınmaz güncel olarak. F1 Pro değil de VXE R1 Pro Max bakabilirsiniz.

Arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi bu iki mouse arasında kaldım. Viper'a daha yakınım gibi hangisi alınır? Önerilerinizi de yazabilirsiniz.

Mart ayında İncehesap'ta Gaming gecesinden 1750 TL'ye satın aldım. Çift tıklama sorunu olduğu için geçen hafta servise gönderdim sıfırı ile birebir değişim oldu. Eski fareyi ve aksesuarlarını gönderdim. (belgeleri kutusu Dongle'ı vs.) Yeni ürün gönderilecek şu an. Mouse'tan memnunum genel olarak Duracell şarjlı pil ile kullanıyorum yaklaşık 2 hafta şarjı yetiyor bana öneririm ve genel olarak memnunum ağırlık konusunda pil ile 82 gr civarı oluyor. Diğer mouse hakkında bilgim yok. Garanti konusundan ve bir markaya güvenme bakımından ve Gaming gecesinin etkisiyle satın almıştım. Ayrıca sık sık 1799'a düştüğünü görüyorum Gaming gecesi ile.

Hocam 1800 TL'ye düşerse V3 HyperSpeed alırım o zaman indirimlere bir bakayım ben bu oyun gecesinde.

Hocam konuyu tekrar açtım kusura bakmayın ama bu mouse yerine g pro x superlight alınır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…