Razer Viper V3 Pro alınır mı?

Bütçe
7000

luciifer647

Hectopat
Daha fazla  
Sistem alacağım ve sistemle beraber FPS oyunları için güzel bir fare almayı düşünüyorum. Şu ana kadar G PRO X Superlight 2'yi almayı planlıyordum ancak sonradan bu modeli fark ettim ve çok daha iyi özelliklere sahip olduğunu gördüm ama arada 2000 TL'ye yakın fark var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Eğer gerçekten alacağıma değerse Razer almak istiyorum ancak 2000 TL az para değil. Elim normal boyutta, palm grip tutuşum var.

V2 Pro modelini ben kullanıyorum. Arkadaşım V3 Pro modelini kullanıyor ve çok memnun aynı zamanda bende çok memnunum bence daha iyi mouse fakat aradaki 2 bin TL değer mi bilemiyorum.

Çok daha iyi özelliğe sahip değil , VV3 pro sadece biraz daha büyük ve 2-3 gram daha hafif. Sensör olarak aynılar , focus pro 35K daha iyi cam mousepadde çalışıyor. Switch hissiyatı olarak VV3 PRO derim, stok skatezdede vv3 pro fakat zaten değiştireceğin için stok skatez muhabbeti yapmak artık beni yordu. Viper v3 pro önceki serileri gibi saçma sapan scroll wheeli ileri geri yapmıyor kaydirinca fakat Scroll tuşunun kalitesinin iyi olmadığını ve bazı kullanıcılarda titrediğini gördüm. Eğer cam mousepad kullanmayacaksan alma , fiyat farkı devasa çünkü.

V3 Pro alacaktım dün, fakat G Pro X 2 Superlight'ın kağıt üstünde durmadan güncelleme alarak daha üstün olduğunu . 888 IPS değerine sahip olduğu ve Razer Viper V3 Pro'nun güncelleme ile IPS değerinin vs artmadığını duyunca G Pro x 2 superlight satın aldım. Bence ilerde daha da artabilir eğer çipi izin veriyorsa.

Kararımı verdim sayende, sağ ol.

Hocam bende Logitech düşünüyorum sizde bir sorun çıkardı mı? Kronik sorunu var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…