Razer Viper V3 Pro alınır mı?

Bütçe
8000

yigitsevgili.pr

Hectopat
Daha fazla  
Bir sürü mouse'a baktım; Lamzu Maya, Wlbeast, Logitech G Pro Superlight 2 falan. Ama Razer’ı espor arenalarında diğer mouse'lara göre daha çok tercih etmişler, bu da dikkatimi çekti.

Benim şu anki mouse'um VXE Mad R, 36 gram. Hafif diye aldım ama bir süre geçtikten sonra fazla hafifliğin iyi olmadığını öğrendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 25 yıldır oyun oynayan ve bugüne kadar 20'den fazla mouse kullanmış bir insan olarak Razer Viper serisinin üstüne tanımam. Steelseries, Glorious, Logitech, Razer, HyperX, Corsair, MSI gibi markaların ürünlerini kullandım kalite olarak iyi olsalar da tasarım ve hissiyat olarak Viper'ın tadını vermediler. Viper V3 Pro'ya alternatif Lamzu MAYA X düşünebilirsin, denedim ama aktif kullanmadım.

Fiyat olarak alternatif ucuzlar ya da daha kalitelileri vardır ama hissiyat ve kontrol olarak Razer'ın Mouse'ları gerçekten aşırı güzel. Eskiden çok küçükte olsa kovaladığım CS:GO espor arenasında DeathAdder V2 kullandım ve hala kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…