Razer Viper V3 Pro alınır mı?

Kendime iyi bir mouse bakıyorum bir süredir. Bugün vatan bilgisayara'a gittim ve orada bakıyordum tekrardan, orada bir çalışana Logitech G PRO X Superlight 2 Lightspeed ve Razer DeathAdder V3 Pro'yu sordum. İkisi de ayda 1 onarıma geliyor çok sorunlular çoğunlukla dedi. Sonra Razer Viper V3 Pro'yu önerdi. Bunların daha hiç onarıma vs. geldiğini görmedim dedi ama tabii o 8000TL, diğer fareler yaklaşık 6000TL.

Ayrı olarak ise Razer DeathAdder V3 Pro'nun dongle olan yeni versiyonunu gösterdi. Onda da bir sorun yok şu ana kadar dedi ama o da 8000 TL. O yüzden karar veremedim sormak istedim. Hangi fareyi almalıyım sizce? Ne yapayım?

FPS oyunlarını ciddi oynamayı seviyorum o yüzden düzgün bir mouse bakıyorum. Hz fare de benim için tabii ki önemli ama 8000 Hz kullanamam şu anlık yüksek ihtimal, 4000 olabilir sadece. Hangi farenin sensörü vs. daha iyi, daha az sorunu var tam bilmiyorum. Zowie bile al diyen var hala. O yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum.

El tutuşum claw grip, el boyum ise 19.5 cm.

Razer ürünleri kalitelidir özellikle servisi hiç sorun çıkartmaz sıvı temaslı ürünü aldılar yaklaşık 2 hafta sonra 0 ürün gönderdiler.

Razer ürünleri kalitelidir özellikle servisi hiç sorun çıkartmaz sıvı temaslı ürünü aldılar yaklaşık 2 hafta sonra 0 ürün gönderdiler.

Evet haklısınız fakat takdir edersiniz ki 7-8 k ya mouse alınca bozulmasını kimse istemez çünkü garanti süresi tahmini 2 hafta sürecektir ve benim tekrar fareye alışma sürecim olacak o yüzden kronik sorunu olmayan bir mouse istiyorum.

100G ve kablolu bir mouse düşünür müsünüz eğer düşünmezseniz Razer DeathAdder V3 Pro bakabilirsiniz.

Kanka wrait hiç içime sinmiyor o paraları ona vermek vallahi içimi acıtır Logitech veya Razer istiyorum kablosuz 4-5 gündür bakıyorum birisi kroniği var diyor birisi yok diyor.

Kanka Logitech veya razer alırsan logoya para vermiş olursun. Hadi razer neysede Logitech tamamen öyle. Bence 4-5k ya wraithden al çok kaliteli ürünler var.
Bu güzel mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…