Rekabetçi oyunlar oynuyorum, parasını 1 kere vereyim sıkıntı çıkarmayacak Wireless e-spor düzeyinde mouse almak istiyorum. Razer Viper V3 Pro'nun adını sıkça duydum. Sizce 6.600TL'yi hak ediyor mu yoksa bu fiyat bandına daha iyisi veyahut daha ucuza aynı kalitede ürün bulabilir miyim? Önerilerinizi bekliyorum.
Rekabetçi oyunlar oynuyorum, parasını 1 kere vereyim sıkıntı çıkarmayacak Wireless e-spor düzeyinde mouse almak istiyorum. Razer Viper V3 Pro'nun adını sıkça duydum. Sizce 6.600TL'yi hak ediyor mu yoksa bu fiyat bandına daha iyisi veyahut daha ucuza aynı kalitede ürün bulabilir miyim? Önerilerinizi bekliyorum.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
8K Dongle Kutu İçeriğine Dahil Değildir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
Daha ucuza aynı seviye bulursunuz. Belirli bütçe sonrası hepsinin sensör ve mcu kaliteleri benzer oluyor. Marka, kronik, tutuş, malzeme kalitesi gibi etkenler daha önemli oluyor.