Razer Viper V3 Pro iade edilmeli mi?

semozin

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Dün Razer Viper V3 Pro satın aldım Amazon üzerinden fakat ürünü açtığımda kullandığımda premium bir hissiyat alamadım bu ürüne 7K civarı bir ödeme yaptım sizce iade edilip gpx2'ye mi geçilmeli onun fiyat bandı 5K 2K fazla ödemeye gerek var mı Razer fiyat konusunda bir sıkıntım yok sadece boşa 2K vermiş mi oluyorum diye merak ediyorum.

Merhaba, eğer elinize uyduysa iade etmeyin derim. Teknik olarak en üst düzey farelerden birisi. GPX2'yi önermiyorum bana kalırsa 5 bin TL civarı edecek bir fare değil. İleride de kronik sıkıntılar çıkarma ihtimali var, çift tıklama ve scroll gibi.

Evet iade edip Logitech almalısın.

Logitech'de premium gibi hissettirmeyecek ki. Premium hissiyat arıyorsanız magnezyum mouseları deneyebilirsiniz. Viper'ın, GPX'in premium özellikleri, performansı. Viper şuan en güncel ve kaliteli sensörü kullanıyor. Tutuş açısından elinize uyduysa iade etmenize gerek yok.

Dediğin hiçbir şey doğru değil. Optik switchler çift tıklama yapmaz, donanımsal olarak imkansız, scroll sorunu X1 modelinde vardı X2'de yok. 7000 TL gibi balon bir fiyatı olan VV3 Pro'yu iade etme demek ayrı saçma rakipleri magnezyum kasa premuim hissiyat verirken.

Superligth 2'de premuim hissetirmeyecektir Beast X Max ve sword X falan kovala.

Son düzenleyen: Moderatör:

Viper V3 Pro yeterince premium hissettirmeydiyse ve kullanmak hoşunuza gitmediyse BeastX Max anca sizi tatmin edebilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…