Razer Viper V3 Pro kronik problemler devam ediyor mu?

Bütçe
7500

tartal

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba değerli arkadaşlar, yıllardır gerek tutuş şeklim, gerek el büyüklüğüm gerek malzeme alışkanlığım, gerek ise "lift off distance" ayarı takıntım yüzünden hep Razer marka mouse kullandım.

Yaklaşık 5000 saatlik CS oyuncusu olmanın yanı sıra çok sıkı bir FPS düşkünüyüm.

Şimdi ise Viper V3 Pro'ya geçmek istiyorum ancak internette birçok yerde sensör probleminden ve tekerlek probleminden bahsedilmiş. Bu sorunlar devam ediyor mu? Yoksa çözüldü mü? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Tokatlar.

Dostum selam, ben yeni bir ürün tavsiyesinden çok aklımdaki ürün ile ilgili soru sormuştum ancak yine de teşekkür ederim. Bu ürüne de bakacağım.

Ben aldım hiç beğenmedim. Bilmiyorum 2 kere aldım hatta birinde mouse donmalar yaşıyordu 14600k 4070 olmasına rağmen FPS düşmesi yapıyordu 1K 2K 4K hepsinde aynıydı yani 2.sinde ise donma yok ama sanki böyle ben kontrol etmiyorum gibi mouse istedigim yere gitmiyor böyle tuhaftı aim alamıyordum yani hatta şimdi iade ettim tavsiye etmiyorum en iyisi G PRO X 2 stabil aim keskin aim bana tuhaf geldi nasıl oynuyolar bununla bilemedim yani her ayarıda denedim shape olarak güzel ama. Bu arada yazılımında güncelledim Viper'in ama yok aga ya aşırı tuhaf geldi xD aim traciking yaparsın ya böyle hani sanki fareyi öyle yaparken zorlanıyorum gitmiyor yani sensor acayip yani yön veremiyorum enteresan şekilde inanılmazdı cidden.

Son düzenleme:

Ben Viper V3 Pro aldım, memnunum hocam. Gpx 2 beğenmedim pek, kişisel bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…