Razer Viper V3 Pro kullanılır mı?

1 ay kullanıp iade etmiştim. Switch ve ana buton hissiyatı bana göre kötü. Onun dışında kalan tüm özellikleri çok iyi, skate, sensör, kaplama, elde hissiyat vs. Klikler bence gereksiz sert ve butonlarda gevşeklik hissiyatı var. Bayağı araştırdım ve kronik olduğunu öğrendim. Bence elinizdeki cihaz omron optik switch ise hiç geçmeyin, çok daha iyidir.

Bildirim için teşekkürler, yedekte dursun diye 2. Viper v3 Pro yu çektim şimdi. İlkini 8000₺'ye almıştım.
ATK X1 Ultradan Viper v3 Pro'ya geçmiştim. Daha önceden de Logitech GPROX2 Dex kullanıyordum. Emin olun, pişman olmayacağınız bir mouse satın aldınız.
ATK'yı ise çöpe atabilirsiniz.

ATK F1 Pro ne olduğunu bilmiyorum switchlerinin.

Durduk yere 4500 verdiğim için içim acıdı halihazırda mouse olduğu için ama bilemedim sana güveniyorum o zaman.

ATK F1 Pro ne olduğunu bilmiyorum switchlerinin.

Durduk yere 4500 verdiğim için içim acıdı halihazırda mouse olduğu için ama bilemedim sana güveniyorum o zaman.
Hocam iyi mouse, Razer optical gen 3 kullanıyor ben switchlerini beğeniyorum, bende 1 sene sonra sağ clicki daha gevsek hissettirdi, bilmiyorum ben mi sansizdim.

Hocam iyi mouse, Razer optical gen 3 kullanıyor ben switchlerini beğeniyorum, bende 1 sene sonra sağ clicki daha gevsek hissettirdi, bilmiyorum ben mi sansizdim.
Şu an 1 yıl oldu F1 Pro kullanıyorum bir sıkıntısı yok ama skates değiştirdim ve artık kaymıyor skatesim yok 400 TL skatese vermektense mouse değiştirmeyi düşünüyordum ondan görünce aldım bilemedım.

Şanssızlıktan ziyade, kötü mal denk geldi sana sanırsam. Çünkü şuan bana da denk geldi. Sol clickte bir gariplik hissettim. Loosing dedikleri muhabbet var. Clicki bıraktığımda bazen bir tık hissiyatı alıyorum. Allahtan Amazon'dan aldım, direkt değişime gönderdim.
Ürün şuan 6000₺ fakat ben 4500₺ ye aldığım için panelden değişim yapamıyordum. Teknik bir arıza diyordu. Canlı desteğe bağlandım iki saniyede değişim talebi oluşturdular
Hiç için acımasın şahane bir mouse. Yukarda yazdığım problemle gelirse direkt değiştir mouseyi.

Geldı kullanıyorum. Su anlık memnun kaldım. Alışması biraz garip geldi sadece. Görüsün icin teşekkür ederım. Yazın sıcak elım terlıyor diye de üstüne yanındakı grıplerı taktım.

Geldı kullanıyorum. Su anlık memnun kaldım. Alışması biraz garip geldi sadece. Görüsün icin teşekkür ederım. Yazın sıcak elım terlıyor diye de üstüne yanındakı grıplerı taktım.
Yanında gönderdikleri gripleri pek kaliteli değil. Dün söktüm çünkü aşınmaya başlamış. Gerçi 7 ay iyi dayandı. Hayırlı olsun hocam tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…