Razer Viper V3 Pro şarja ne zaman takılmalı?

roni008

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemici : Ryzen 5 5600

Ekran Kartı : Asus RTX 4060 Dual

Ram : XPG Gammix D30 3200 MHz 8×2 16 GB

Anakart : Asus Prime B550M-K

SSD : MLD M300 256 GB

HDD : WD Blue 500 GB
İyi günler, 3 gün önce Razer Viper V3 Pro mouse aldım daha önce sadece pilli kablosuz mouse kullanmıştım bu benim ilk bataryalı mouse deneyimim. Şimdi bu fareyi aynı telefon gibi %20-%80 arası mı kullanmalıyım? Bir de mouse şarj etmek için yanında gelen Type-C kabloyu dongleden çıkarıp fareye takıyorum ve böyle yaptığımda Razer Synapse yazılımında mouse görünmüyor. Böyle olunca şarj olurken farenin şarjının kaç olduğunu nasıl anlayacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Synapse'de gözükmesi lazım kablolu kullanımdayken tekrar bir kontrol etmeyi deneyin isterseniz. Synapse üzerinden farenin ayarlar kısmında sağ üst köşede yazıyor şarjı yada görev çubuğundan Synapse logosuna tıklayıp açılan küçük pencereden de görebiliyorsunuz şarjını. 1Khzde batarya ömrü 90 saat yani yaklaşık 1.5 haftalık sürede şarjı bitiyor ama %15-20 aralığındayken şarj etmek daha iyi olacaktır batarya sağlığı için. Ortalama 1 saat içinde %100 şarj oluyor.

Ben kulaklığı ve fareyi, oyundan çıktığımda takıyorum şarj oluyor. Şarj etmek için bence beklemenin anlamı yok.

Ekstra bir şey yapmadığım halde dün akşam şarja taktığımda Synapse de gözüktü mouse.
Acaba neden başta gözükmemiş olabilir? Şarj konusunda cevabınız için teşekkür ederim.

Ekstra bir şey yapmadığım halde dün akşam şarja taktığımda Synapse de gözüktü mouse.
Acaba neden başta gözükmemiş olabilir? Şarj konusunda cevabınız için teşekkür ederim.

Synapse leş bir yazılım olduğundan dolayı yaygın bir problemle karşılaşmışsınız. Fareyle alakalı bir sorun değil başka kullanıcılarda da aynı sorun mevcut, sorunun sebebi Synapse'in kötü olmasından dolayı yani. Razer'ın çevre birimleri güzel ama şu yazılım işinde batırıyorlar her şeyi.

Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam bir mousa okadar para verince böyle küçük sıkıntılar bile olsa insan korkuyor acaba bir yeri bozuldumu diye yada ben çok abartıyorum bilmiyorum

Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam bir mousa okadar para verince böyle küçük sıkıntılar bile olsa insan korkuyor acaba bir yeri bozuldumu diye yada ben çok abartıyorum bilmiyorum
Anlıyor hocam sizi bende geçen indirimdeyken aldım çok kötü sakarlığıma denk geldi fare 3-4 metre yükseklikten aşağı çakıldı küt diye allahtan düzgün çalışıyor şimdilik

Anlıyor hocam sizi bende geçen indirimdeyken aldım çok kötü sakarlığıma denk geldi fare 3-4 metre yükseklikten aşağı çakıldı küt diye Allah'tan düzgün çalışıyor şimdilik

Sizde sanırım benim gibi Amazon'dan 4500 TL'ye aldınız kazasız belasız kullanırız inşallah

Ayni mouse yi nerden baksan 8 aydir bende kullaniyorum.

Synapse de gozukmeme nedeni hemen algilamamasi sanirim. Uygulamayi ac, usb yi fare den cikar tekrar tak, fare yi algiliyor % yi felan gorebiliyorsun, dongle ye takinca genelde sorunsuz, fare de bir tik bug lu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…