SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 700 Çözümler 1 Dün 17:54 #1 Dün Amazon'dan aldım kutu bantlıydı ama neden böyle sıfır mı?
Yuiis Hectopat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.501 Makaleler 1 Çözümler 6 Dün 18:01 #2 SENTOKI dedi: Dün Amazon'dan aldım kutu bantlıydı ama neden böyle sıfır mı? Eki Görüntüle 2622928 Genişletmek için tıkla... Pek sıfır gibi gelmedi hocam, genelde grip tape üstünde değil de kutunun içinde gelir.
SENTOKI dedi: Dün Amazon'dan aldım kutu bantlıydı ama neden böyle sıfır mı? Eki Görüntüle 2622928 Genişletmek için tıkla... Pek sıfır gibi gelmedi hocam, genelde grip tape üstünde değil de kutunun içinde gelir.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 3.051 Çözümler 15 Yer Midland Dün 18:02 #3 Grip Tape'lerin ayrı bir kağıtta olması gerekiyordu öyle hatırlıyorum. Sıfır değil gibi.
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 700 Çözümler 1 Dün 18:03 #4 mutiant dedi: Grip Tape'lerin ayrı bir kağıtta olması gerekiyordu öyle hatırlıyorum. Sıfır değil gibi. Genişletmek için tıkla... Değişim isteyeceğim
mutiant dedi: Grip Tape'lerin ayrı bir kağıtta olması gerekiyordu öyle hatırlıyorum. Sıfır değil gibi. Genişletmek için tıkla... Değişim isteyeceğim
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 3.051 Çözümler 15 Yer Midland Dün 18:04 #5 SENTOKI dedi: Değişim isteyeceğim Genişletmek için tıkla... Bence de değişim isteyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SENTOKI dedi: Değişim isteyeceğim Genişletmek için tıkla... Bence de değişim isteyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.328 Makaleler 4 Çözümler 26 Dün 18:04 #6 SENTOKI dedi: Dün Amazon'dan aldım kutu bantlıydı ama neden böyle sıfır mı? Eki Görüntüle 2622928 Genişletmek için tıkla... İade ürünü denk gelmiş sanırım griplerin ayrı gelmesi gerekli.
SENTOKI dedi: Dün Amazon'dan aldım kutu bantlıydı ama neden böyle sıfır mı? Eki Görüntüle 2622928 Genişletmek için tıkla... İade ürünü denk gelmiş sanırım griplerin ayrı gelmesi gerekli.
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 700 Çözümler 1 Dün 18:20 #7 mutiant dedi: Bence de değişim isteyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mantar09 dedi: İade ürünü denk gelmiş sanırım griplerin ayrı gelmesi gerekli. Genişletmek için tıkla... Değişim istedim yeni ürün için sipariş oluşturdular eski ürünü göndereceğim çok teşekkür ediyorum.
mutiant dedi: Bence de değişim isteyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mantar09 dedi: İade ürünü denk gelmiş sanırım griplerin ayrı gelmesi gerekli. Genişletmek için tıkla... Değişim istedim yeni ürün için sipariş oluşturdular eski ürünü göndereceğim çok teşekkür ediyorum.
U UKQQ Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 243 Dün 22:13 #8 SENTOKI dedi: Dün Amazon'dan aldım kutu bantlıydı ama neden böyle sıfır mı? Eki Görüntüle 2622928 Genişletmek için tıkla... Sıfır değil tabiki o gripler yapıştırılmış gelmesi mümkün değil
SENTOKI dedi: Dün Amazon'dan aldım kutu bantlıydı ama neden böyle sıfır mı? Eki Görüntüle 2622928 Genişletmek için tıkla... Sıfır değil tabiki o gripler yapıştırılmış gelmesi mümkün değil