yukarda yazdım relax clawTutus sekliniz nedir hocam?
yukarda yazdım relax clawTutus sekliniz nedir hocam?
Yukarıda yazdım relax claw
hocam teşekkürler benim aradığım mouse hem rahat olması hemde pişman etmicek olması razer alabilirim alıyımmı yoksa ona para verme bunlar aynı özellik te mi diyosunzda bunu al dersiniz ona göre bi mouse olbailirHitscan hyperlight önerebilirim, Ya da Lamzu maya X. Relaxed claw için hitscan hyperlight daha iyi olur gibi ama Lamzu'dan donglede cikiyor.
Razer aşırı overpriced. Birçok kişi scroll sorunu falan yaşıyor. Lamzu maya x veya hitscan alın. Bütçe çıkar ise wlmouselerden bisey onereyim.hocam teşekkürler benim aradığım mouse hem rahat olması hemde pişman etmicek olması razer alabilirim alıyımmı yoksa ona para verme bunlar aynı özellik te mi diyosunzda bunu al dersiniz ona göre bi mouse olbailir
rahat olarak iyi mouse diyenilrmsiniz bu ikisinden birisini seçerseniz ne olurRazer aşırı overpriced. Birçok kişi scroll sorunu falan yaşıyor. Lamzu maya x veya hitscan alın. Bütçe çıkar ise wlmouselerden bisey onereyim.
Rahat olarak iyi mouse diyenilrmsiniz bu ikisinden birisini seçerseniz ne olur?
şuan işteyim eve gidince verebilirm kysura bakmayın cevap verirseniz akşam memnun olurumHocam elinizin ölçüsünü olcebilir misiniz ona gore yapayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.