Razer Viper V3 Pro vs Logitech Superlight 2

Bravdo

Decapat
Daha fazla  
Razer Viper V3 Pro mu alınmalı yoksa Superlight 2 mi alınmalı?

Dosya Ekleri

• yeni-proje-2024-08-13t152219298-2b9895.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 25
  • 5099206104532-logitech-g-pro-x-superlight-2-lightspeed-kablosuz-oyuncu-m-teshir-117024-1000x1000.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 35
Razer Viper V3 Pro mu alınmalı yoksa Superlight 2 mi alınmalı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Sana kalmış bir seçenek bu viedyodan bak Türkçe altyazılı olarak izle

Bir noktadan sonra zaten farelerin arasındaki o hızlanma farkını ıvır-zıvırı anlayamazsın. Hangisi bütçene uyuyor ve gözüne güzel geliyorsa al geç dostum. DA V2 kullanıyorum mesela ama para bayılıp V3 Pro alsam bile aradaki farkı hiçbir şekilde anlayamam zaten.

İki mouse arasında reddit vs coğu kaynakta v3 Pro tercih ediliyor uzun zaman mouse araştırdım yeni gelecek olan mouseleri beklemeye kara verdim bende bu ikilemdeydim çok araştırdım ve v3 diyor insanlar

Hocam bende Attack Shark R5 Ultra almayı düşünüyorum 2800 TL şu an ama aklıma şey takıldı bir 3 4 gün önce de Viper V3 Pro indirimdeydi 4300 TL'ydi ama şu an indirim bitti ama galiba çok indirime girmiyor galiba sizce aradaki fiyat farkına değer mi?

Logitech Superlight 2 markasından ve teknolojisinden vazgeçemedim arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim siyah olanından sipariş verdim.

Bence değmez ama masanda Viper'ı görünce mutlu olacaksan ve için rahat olacaksa bence al içinde kalmasın. Bir kez geliyorsun dünyaya 3-5 kuruş için hevesin kırılmasın.

5060 alacaktım 15.000'e ama 4070'e hevesliydim içimde kalmasın dedim harcadım kredi kartından paşa paşa da öderim en azından alabileceğim en iyi şeyi almış oldum. İçimde de kalmamış oldu. Çocukken çok heves ederdim, şimdi hevesim yok ama aklımda kalacağına masamda kalsın

Ben bunu alacaktım 6 k idi ama zorluyordu fiyat olarak birkaç yıl sonra baktığımda keşke alsaydın dedim şu an pişmanlık çekiyorum alma sebebim yatırım amaçlı idi

Düşünürseniz bu da var farklı renkleri de var ama sadece Beyaz gri ve siyah alınır öbürleri düz renk

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-09-07-10-24-35-095_com.miui.gallery.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2025-09-07-10-25-27-516_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2025-09-07-10-28-23-544_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 17
Logitech Superlight 2 markasından ve teknolojisinden vazgeçemedim arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim siyah olanından sipariş verdim.

Ne kadara aldınız hocam bende mouse almayı düşünüyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…