Bont
Decapat
- Makaleler
- 2
Benim bildiğim ayrı satılıyor.Viper V3 Pro'nun yanında 8KHz dongle gelecek mi oda önemli.
Benim bildiğim ayrı satılıyor.Viper V3 Pro'nun yanında 8KHz dongle gelecek mi oda önemli.
Elime büyük gelir mi sıkıntı yaşar mıyım sizce? Soradan vazgeçtim Razer alacağım gibi.
Sıkıntı olacağını sanmam. Siz yineden medimarktan DeathAdder V3 Pro ve Viper V3 HyperSpeed'i denersiniz. Onlar olursa Viper V3 Pro da olur.
Beastx?
Razer DeathAdder V3 HyperSpeed vs Razer DeathAdder V3 Pro vs Razer Viper V3 Pro - Gaming Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com
Viper V3 HyperSpeed V3 Pro ile birebir aynı gözüküyor. Akşamüstü bir vatan MediaMarkt turu yapıp deneyim. Olursa eğer bekleyeceğim Viper V3 Pro'yu. Aslında olmasa bile yine de Viper V3 Pro alasım var. Tıklama gecikmesi olarak soradan bayağı iyi. Artık seve seve büyük mouse kullanmaya alışacağım gibi.
Beast x max'ı gördüm fakat şeklini sevemedim hocam. Beyaz setup dizdim biraz da yakışsın istiyorum. Sen niye pişmansın bu arada onu anlamadım.Hocam vallahi bende çok baktım şimdi az pişmanlık var. Eline olursa al olmazsa sora veya bütçe yükseltip beastx alırsın.
Beast X Max'ı gördüm fakat şeklini sevemedim hocam. Beyaz setup dizdim biraz da yakışsın istiyorum. Sen niye pişmansın bu arada onu anlamadım.
Ne aldın sen hocam mouse ?Yüksek mouse. Uyumunda falan sıkıntı yok ama sonradan şöyle düşündüm: Sen bir claw kullanıcısın neden gpx shape tarzı bir ürün almadın hem muadillerinden daha ağır.
Profil mesajından sorabilirsin hocamNe aldın sen hocam mouse ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.