Razer Viper V3 Pro vs Sora V2

Elime büyük gelir mi sıkıntı yaşar mıyım sizce? Soradan vazgeçtim Razer alacağım gibi.

Sıkıntı olacağını sanmam. Siz yineden medimarktan DeathAdder V3 Pro ve Viper V3 HyperSpeed'i denersiniz. Onlar olursa Viper V3 Pro da olur.

Beastx?

Son düzenleme:
Sıkıntı olacağını sanmam. Siz yineden medimarktan DeathAdder V3 Pro ve Viper V3 HyperSpeed'i denersiniz. Onlar olursa Viper V3 Pro da olur.

Beastx?

Viper V3 HyperSpeed V3 Pro ile birebir aynı gözüküyor. Akşamüstü bir vatan MediaMarkt turu yapıp deneyim. Olursa eğer bekleyeceğim Viper V3 Pro'yu. Aslında olmasa bile yine de Viper V3 Pro alasım var. Tıklama gecikmesi olarak soradan bayağı iyi. Artık seve seve büyük mouse kullanmaya alışacağım gibi.

Viper V3 HyperSpeed V3 Pro ile birebir aynı gözüküyor. Akşamüstü bir vatan MediaMarkt turu yapıp deneyim. Olursa eğer bekleyeceğim Viper V3 Pro'yu. Aslında olmasa bile yine de Viper V3 Pro alasım var. Tıklama gecikmesi olarak soradan bayağı iyi. Artık seve seve büyük mouse kullanmaya alışacağım gibi.

Hocam vallahi bende çok baktım şimdi az pişmanlık var. Eline olursa al olmazsa sora veya bütçe yükseltip beastx alırsın.

Beast X Max'ı gördüm fakat şeklini sevemedim hocam. Beyaz setup dizdim biraz da yakışsın istiyorum. Sen niye pişmansın bu arada onu anlamadım.

Yüksek mouse. Uyumunda falan sıkıntı yok ama sonradan şöyle düşündüm: Sen bir claw kullanıcısın neden gpx shape tarzı bir ürün almadın hem muadillerinden daha ağır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı