Razer Viper V3 Pro'dan Pulsar TenZ Signature Edition'a geçilir mi?

Şu an Razer Viper V3 Pro kullanıyorum. Genel olarak memnunum fakat Pulsar olan 2 açıdan ilgimi çekiyor. Birincisi, daha küçük bir mouse ve ben küçük farelerde daha rahatım. İkincisi ve en önemlisi, farenin arka (hump) denilen kıç kısmının dolgun olması ve elimi doldurması. Bu tarz farelere bayılıyorum. Fakat Razer performans olarak aşırı iyi bir fare. Pulsar nasıl bilmiyorum. Sizce geçilir mi?

Bu iki farenin tiplerinin kıyaslaması şu şekilde:

Pulsar'ın fiyatı: https://wraithesports.com/products/pulsar-tenz-signature-edition-wireless-mouse

Dostum selamlar 2 markanında farelerinı kullanmış birisi olarak el boyutuna hangisi uygunsa onu al performans açısından 2 side süper fareler fakat ben Razer'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum hatta şu an Razer Viper Mini signature Edition kullanıyorum Razer'daki performansı başka hiçbir farede alamadım şahsen ama dediğim gibi eline Pulsar uyuyorsa Pulsar alabilirsin fakat Razer daha kaliteli ve performanslı diyebilirim diğer arkadaşların fikirlerinde bir almanızda fayda var.

Fare dediğimiz şey yüzde 99 tutuşa bağlı, eğer rahatsan VV3 PRO değilsen Pulsar. Coating olarak ikiside top tier ürünler switch olarakta öyle, Razerin garantisi iyi okadar.
Performans olarak Razerin performansını hep yakalayabildim 10 senelik paw3366 ile Razer'ın son nesil sensörü hakkinda ufak bir fark bulamadim.

Razer'ın yapı kalitesi olsun switchleri olsun netliği olsun gerçekten güzel ve stabil sensör konusuna gelecek olursak çok fark edememeniz normal bir durum ama dediğim gibi en önemlisi elinize shape hangisi uygunsa onu almanız en sağlıklısı olur Pulsar'da Razer'da kaliteli markalar.

Omron optikler Razer'ın en iyi switchinden geri kalır bir yani bulamadim, 1.5 seneden beri Razer optical gen 3 kullandım wow dedirten bir tarafı yok normal switch işte.

Netlik nedir anlamadım? Görüntü falan mı?

Piyasadaki tüm ust sinif fareler neyse Viper v3 proda aşağı yukarı o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…