Wonz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 80 23 Mayıs 2021 #1 Valorant oynuyorum hangisi daha mantıklı bir tercih olur? Önerebileceğeniz 600 TL'ye kadar bir mouse.
Valorant oynuyorum hangisi daha mantıklı bir tercih olur? Önerebileceğeniz 600 TL'ye kadar bir mouse.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 23 Mayıs 2021 #2 Zowie FK1 tercih ederdim ben.
N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #3 V2 mini ikisinin yanında yer alamayacak bir mouse. Viper fiyatını hak etmiyor. Zowie FK1 içlerinden en iyisi. Tercihe göre Zowie s serisi, model O, HyperX haste de tercih edilebilir. Ben olsam Zowie S2 alırdım.
V2 mini ikisinin yanında yer alamayacak bir mouse. Viper fiyatını hak etmiyor. Zowie FK1 içlerinden en iyisi. Tercihe göre Zowie s serisi, model O, HyperX haste de tercih edilebilir. Ben olsam Zowie S2 alırdım.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 24 Mayıs 2021 #4 Wonz dedi: Valorant oynuyorum hangisi daha mantıklı bir tercih olur? Önerebileceğeniz 600 TL'ye kadar bir mouse. Genişletmek için tıkla... Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.
Wonz dedi: Valorant oynuyorum hangisi daha mantıklı bir tercih olur? Önerebileceğeniz 600 TL'ye kadar bir mouse. Genişletmek için tıkla... Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.