Razer vs Dark project vs Logitech

adradenzi

Decapat
Daha fazla  
Bir klavye almak istiyorum şu anda 3 klavye arasında kaldım. Şu aralar çok oyun falan oynamıyorum o yüzden teknik özellikler çok da önemli değil.
Dark project alu87a midnight.
Razer Blackwidow V3 tenkeyless.
Logitech G413 TKL
Bu üç klavye açısından baktığımızda hangisi daha mantıklı olur? Fiyatları da neredeyse birebir aynı.

Razer Blackwidow V4 Kullanıyordum servise yolladım çift tıklama sorunu var. v3de de varmış. Sinir bozuyor. İade verirler diye umuyorum. İade verirlerse logitech yada steelseriese geçmeyi düşünüyorum.

Bir klavye almak istiyorum şu anda 3 klavye arasında kaldım. Şu aralar çok oyun falan oynamıyorum o yüzden teknik özellikler çok da önemli değil.
Dark project alu87a midnight.
Razer Blackwidow V3 tenkeyless.
Logitech G413 TKL
Bu üç klavye açısından baktığımızda hangisi daha mantıklı olur? Fiyatları da neredeyse birebir aynı.
Bütçe, kullanım alanı, boyut tercihi yazar mısın?

Hiçbiri alınmaz. Bütçen ne kadar?

Açıkçası klavye ihtiyacım yok güncel olarak 4 tane klavyem mevcut fakat özellikle Razer ve Logitech'in bu iki modeline bir zaafım var bende tam çözemedim o yüzden almak istiyorum üçünden birini fakat hangisi daha mantıklı olur emin olamıyorum.

Hepsi artık rezalet. Bütçe ve boyut tercihin nedir?

TKL düşünüyorum yüzde 60'lar çok baydı artık bütçe de maksimum 3 olur hocam dahasına gerek yok.

Açıkçası klavye ihtiyacım yok güncel olarak 4 tane klavyem mevcut fakat özellikle Razer ve Logitech'in bu iki modeline bir zaafım var bende tam çözemedim o yüzden almak istiyorum üçünden birini fakat hangisi daha mantıklı olur emin olamıyorum.

İlla bu 2 marka olacaksa V3 TKL ama kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü çok daha iyi ürünler var

TKL düşünüyorum yüzde 60'lar çok baydı artık bütçe de maksimum 3 olur hocam dahasına gerek yok.

Bu ucunden biri zorunluysa bende V3 oneririm ama hicbiri cidden iyi degil.

http://

Son düzenleme:
Bu ucunden biri zorunluysa bende V3 oneririm ama hicbiri cidden iyi degil.

Hocam açıkçası ben G413 tarafındaydım artıları eksileri nelerdir? V3e göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı