Razer Wolverine V2 alınır mı?

17.01.2025 tarihinde itopya üzerinden aldım. 3-4 kullanıştan sonra kablosuz kullanıyorken analog tuşları kendince takılıp kalıyordu ben de itopyaya götürdüm. Yenisi geldi ve yine aynı sorunu yaşadım üstüne bir tuşu da 3-4 kullanışta bozuldu ben de yine götürdüm itoptaya. Yaklaşık 5 gün önce falan yenisini bir kez daha verdiler. 1 saat oynadıktan sonra tekrar analoglar takılmaya başladı. Ben de şimdi tekrar götürüyorum. Anlayacağınız 5 ayda gamepad ile geçirdiğim süre max 9-10 saatir. Yetkili servisten ürünün gelmesi ortalama 1 ay sürüyor.

Bende bu koldan aldım 1 hafta kadar oldu PlayStationdan valorant oynuyorum ama dual sense ile bu kol arasinda analog tuslarinda acayip fark var. Dual sense ile 40 vurdugum macta bu kolla 15 ancak bununda kola alismakla alakali olmadigini net bir sekilde soyleyebilirim analog tuslarinin hassasiyet ayari cok farkli yardimci olabilecek varmi

Razer Wolverine V2 Chroma - RGB aydınlatmalı tamamen özelleştirilebilir Xbox Series X|S kontrol cihazı (6 çok işlevli tuş, değiştirilebilir çubuk kapağı, saç tetikleme modu) Siyah Amazon.com.tr

Bu modeli yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, genel olarak memnunum, tabii bu kablolu bir model ve belirli bir kullanıcıya hitap ediyor, bunu göz önünde bulundurun. Buna ek olarak daha önceden farklı kontrolcüler kullanmadıysanız ve bu sizin ilk deneyiminiz olacak ise standart XBOX kontrolcülerine göre tuş takımının farklı hizalanması belirli alışma süreci gerektirebilir.
Bende bu koldan aldım 1 hafta kadar oldu PlayStationdan valorant oynuyorum ama dual sense ile bu kol arasinda analog tuslarinda acayip fark var. Dual sense ile 40 vurdugum macta bu kolla 15 ancak bununda kola alismakla alakali olmadigini net bir sekilde soyleyebilirim analog tuslarinin hassasiyet ayari cok farkli yardimci olabilecek varmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı