Y ysfemrkaya Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar bir gamepad buldum goruslerinizi almak istedim. Daha iyi tercihler cok fiyat farki yoksa sizce bu alınır mı? Razer Wolverine V2 Chroma RGB Arcade For Xbox Siyah Gamepad (RZ06-04010100-R3M1) Kendi yolunuzda kazanmanın keyfi ne kadar? Razer Wolverine V2 Chroma ile gelecek nesil özelleştirilebilirlik artık mümkün. www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar bir gamepad buldum goruslerinizi almak istedim. Daha iyi tercihler cok fiyat farki yoksa sizce bu alınır mı? Razer Wolverine V2 Chroma RGB Arcade For Xbox Siyah Gamepad (RZ06-04010100-R3M1) Kendi yolunuzda kazanmanın keyfi ne kadar? Razer Wolverine V2 Chroma ile gelecek nesil özelleştirilebilirlik artık mümkün. www.gaming.gen.tr
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 17 Nisan 2024 #2 ysfemrkaya dedi: Arkadaşlar bir gamepad buldum goruslerinizi almak istedim. Daha iyi tercihler cok fiyat farki yoksa sizce bu alınır mı? Razer Wolverine V2 Chroma RGB Arcade For Xbox Siyah Gamepad (RZ06-04010100-R3M1) Kendi yolunuzda kazanmanın keyfi ne kadar? Razer Wolverine V2 Chroma ile gelecek nesil özelleştirilebilirlik artık mümkün. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... O fiyata kablolu bi gamepad tercih etmezdim açıkcası. Amazon.com.tr
ysfemrkaya dedi: Arkadaşlar bir gamepad buldum goruslerinizi almak istedim. Daha iyi tercihler cok fiyat farki yoksa sizce bu alınır mı? Razer Wolverine V2 Chroma RGB Arcade For Xbox Siyah Gamepad (RZ06-04010100-R3M1) Kendi yolunuzda kazanmanın keyfi ne kadar? Razer Wolverine V2 Chroma ile gelecek nesil özelleştirilebilirlik artık mümkün. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... O fiyata kablolu bi gamepad tercih etmezdim açıkcası. Amazon.com.tr
Augustus Octavius Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #3 ysfemrkaya dedi: Arkadaşlar bir gamepad buldum goruslerinizi almak istedim. Daha iyi tercihler cok fiyat farki yoksa sizce bu alınır mı? Razer Wolverine V2 Chroma RGB Arcade For Xbox Siyah Gamepad (RZ06-04010100-R3M1) Kendi yolunuzda kazanmanın keyfi ne kadar? Razer Wolverine V2 Chroma ile gelecek nesil özelleştirilebilirlik artık mümkün. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bana kalırsa 9.nesil bir Xbox kolu alın.
ysfemrkaya dedi: Arkadaşlar bir gamepad buldum goruslerinizi almak istedim. Daha iyi tercihler cok fiyat farki yoksa sizce bu alınır mı? Razer Wolverine V2 Chroma RGB Arcade For Xbox Siyah Gamepad (RZ06-04010100-R3M1) Kendi yolunuzda kazanmanın keyfi ne kadar? Razer Wolverine V2 Chroma ile gelecek nesil özelleştirilebilirlik artık mümkün. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bana kalırsa 9.nesil bir Xbox kolu alın.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 17 Nisan 2024 #4 Overpriced. Düzgün Xbox, PS5 gamepadi al. ysfemrkaya dedi: Arkadaşlar bir gamepad buldum goruslerinizi almak istedim. Daha iyi tercihler cok fiyat farki yoksa sizce bu alınır mı? Razer Wolverine V2 Chroma RGB Arcade For Xbox Siyah Gamepad (RZ06-04010100-R3M1) Kendi yolunuzda kazanmanın keyfi ne kadar? Razer Wolverine V2 Chroma ile gelecek nesil özelleştirilebilirlik artık mümkün. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla...
Overpriced. Düzgün Xbox, PS5 gamepadi al. ysfemrkaya dedi: Arkadaşlar bir gamepad buldum goruslerinizi almak istedim. Daha iyi tercihler cok fiyat farki yoksa sizce bu alınır mı? Razer Wolverine V2 Chroma RGB Arcade For Xbox Siyah Gamepad (RZ06-04010100-R3M1) Kendi yolunuzda kazanmanın keyfi ne kadar? Razer Wolverine V2 Chroma ile gelecek nesil özelleştirilebilirlik artık mümkün. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla...