Elektronik Razer Wolverine V2 Pro beyaz gamepad 3450 TL

Güzel fiyat. Daha önce bu fiyata düştüğü oldu. Normal fiyatını asla hak etmeyen bir kol ancak bu fiyata çok iyi.

Ben kullandım bu modeli. Titreşimi yok, haptic feedback yok. Ergonomisi xbox kontrolcüsünün yanına yaklaşamaz. Alınacak bir gamepad değil.

Ben kullandım bu modeli. Titreşimi yok, haptic feedback yok. Ergonomisi Xbox kontrolcüsünün yanına yaklaşamaz. Alınacak bir gamepad değil.

Xbox gamepad ve savunan biri olarak bu gamepad gayet kaliteli V2 Chrome kullanıyorum onunla aynı olması lazım boyutu, ergonomi olarak da çok rahat siz kötü bir deneyim yaşamışsınız bende insanların övdüğü o GameSir ne bileyim saçma sapan Çin malı ürünleri denedim plastik kokusundan ve garip sertliklerinden kullanamadım Hall effect olsa kaç yazar kalitesiz ürünler malzeme kalitesi yok 0

Dramatize etmeyin zamanında aynı fiyata düştüğünde satın almıştık çok pişman olanlar oldu elimize ulaşmadan iptal ettik çoğumuz. Ürünü övmeye gerek yok iyise size ne mutlu ama 3,500 fiyat da hall effect olmayan titreşim olmayan mouse için overpay gibi geliyor. Biz Xbox'dan devam ediyoruz.

Benim İtopya'dan aldığım siyah kol 3 kez değişti sonunda sağlam kol gönderebildiler 5 ay sonra bu kolu alıp da sorun yaşamayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…