5 503077 Decapat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 173 13 Haziran 2022 #1 Herkes Razer'in kayıt alma özelliği var diyor. Valorant oynarken ekran kaydı almak istiyorum ama Razer Cortex'de de Razer Synapse'de de bulamadım bu ekran kaydı özelliğini. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2022
Herkes Razer'in kayıt alma özelliği var diyor. Valorant oynarken ekran kaydı almak istiyorum ama Razer Cortex'de de Razer Synapse'de de bulamadım bu ekran kaydı özelliğini. Yardımcı olur musunuz?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2022 #2 Konuyu takipteyim, konu güncelleşsin diye yazıyorum buraya çünkü arkadaşta cevabını alamamış.
5 503077 Decapat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 173 13 Haziran 2022 #3 Liberte Sergen dedi: Konuyu takipteyim, konu güncelleşsin diye yazıyorum buraya çünkü arkadaşta cevabını alamamış. Genişletmek için tıkla... Reis Viper Mini'de Full aşağı kaydırınca 1-2 punto yukarı çıkıyor mu? Sanırım kronik sorunmuş. Ekipmanlarımız aynıymışda Son düzenleme: 13 Haziran 2022
Liberte Sergen dedi: Konuyu takipteyim, konu güncelleşsin diye yazıyorum buraya çünkü arkadaşta cevabını alamamış. Genişletmek için tıkla... Reis Viper Mini'de Full aşağı kaydırınca 1-2 punto yukarı çıkıyor mu? Sanırım kronik sorunmuş. Ekipmanlarımız aynıymışda
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2022 #4 503077 dedi: Reis Viper Mini'de Full aşağı kaydırınca 1-2 punto yukarı çıkıyor mu? Sanırım kronik sorunmuş. Ekipmanlarımız aynıymışda Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım daha ya kronik sorun. Kulaklık blackshark v2X yazmayi unutmusum.
503077 dedi: Reis Viper Mini'de Full aşağı kaydırınca 1-2 punto yukarı çıkıyor mu? Sanırım kronik sorunmuş. Ekipmanlarımız aynıymışda Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım daha ya kronik sorun. Kulaklık blackshark v2X yazmayi unutmusum.
5 503077 Decapat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 173 13 Haziran 2022 #5 Liberte Sergen dedi: Ben yaşamadım daha ya kronik sorun. Kulaklık blackshark v2X yazmayi unutmusum. Genişletmek için tıkla... Bende aynısını alacağım gelecekte, komple ekipmanlarımız aynı oluyor ya
Liberte Sergen dedi: Ben yaşamadım daha ya kronik sorun. Kulaklık blackshark v2X yazmayi unutmusum. Genişletmek için tıkla... Bende aynısını alacağım gelecekte, komple ekipmanlarımız aynı oluyor ya