Arkadaşlar renklerini kendimiz ayarlayabildiğimiz mesela W, A, S, d tuşları mavi olsun, yön tuşları kırmızı olsun c tuşu turuncu olsun geri kalanlar yeşil olsun gibi enter tuşu büyük olan, bilek destekli olan ve çok sesli olmasın böyle bir klavye var mı?
Bütçe çok önemli değil ama 300-600 fiyat bandında olabilir ama bunu da geçebilir ve şu klavye nasıl?
Gerçek mekanik ve her tuş ayarlanablir gerçek RGB olarak ben arayışlarım sonucunda 1 ay kadar öne GXT 890 satın aldım ve dibine kadar memnunum diyebilirim. Araştırmanızı öneririm. 250TL'e her şeyi sunuyor ve sağlamlık hissi, parlaklığı, tuşların basım hissi vs. son derece güzel.
Tabi gemileri yakıp indirimdeyken bu da alınabilir. Benim bütçem kısıtlıydı ve yeni sistem ile klavye arasında kalmadım diyebilirim R5 1600AF dizeceğim o yüzden mütevazi bir mekanik aldım.
Merhaba gxt 890 cada alabilirsin çok iyi ve per-key rgb filan var baya iyi red switch ama bilek desteği yok onu farklı yerden alabilirsin bunun dışında itopya’da k68 rgb indirime girdi inanılmaz iyi bir klavye.