aras güven Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #11 Waffle453 dedi: Roblox'da normal FPS unlocker kulanacakken bir anda VirusTotal'e atayım dedim ve trojan. Casur!8.10E51 (Cloud) bu riskli bir şey mi? VirusTotal VirusTotal. Genişletmek için tıkla... evet virüs
Waffle453 dedi: Roblox'da normal FPS unlocker kulanacakken bir anda VirusTotal'e atayım dedim ve trojan. Casur!8.10E51 (Cloud) bu riskli bir şey mi? VirusTotal VirusTotal. Genişletmek için tıkla... evet virüs
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 6 Ağustos 2022 #12 aras güven dedi: Evet virüs. Genişletmek için tıkla... Bilgin olmadan mesaj yazma, dandik antivirüs tespit etmiş. Herhangi bir virüs yok. Orada kırmızı gözüküyor diye virüs yazman gerekmiyor.
aras güven dedi: Evet virüs. Genişletmek için tıkla... Bilgin olmadan mesaj yazma, dandik antivirüs tespit etmiş. Herhangi bir virüs yok. Orada kırmızı gözüküyor diye virüs yazman gerekmiyor.
İsimsizMan09 Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.319 Çözümler 4 11 Mart 2023 #13 InternetciMen dedi: Bilgin olmadan mesaj yazma, dandik antivirüs tespit etmiş. Herhangi bir virüs yok. Orada kırmızı gözüküyor diye virüs yazman gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kaspersky bir şey dememiş kendi bilgisayarım da da Kaspersky kullanıyorum. ama Bitdefender ve Eset virüs olarak gösteriyor.
InternetciMen dedi: Bilgin olmadan mesaj yazma, dandik antivirüs tespit etmiş. Herhangi bir virüs yok. Orada kırmızı gözüküyor diye virüs yazman gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kaspersky bir şey dememiş kendi bilgisayarım da da Kaspersky kullanıyorum. ama Bitdefender ve Eset virüs olarak gösteriyor.
woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 11 Mart 2023 #14 Waffle453 dedi: Roblox'da normal FPS unlocker kulanacakken bir anda VirusTotal'e atayım dedim ve trojan. Casur!8.10E51 (Cloud) bu riskli bir şey mi? VirusTotal VirusTotal. Genişletmek için tıkla... Hayır virüs değil, antivirüs progranlarının uyarma sebebi ise gamehack olarak geçmesi ve riskli olma duru mudur? Fakat herhangi bir sıkıntı yok.
Waffle453 dedi: Roblox'da normal FPS unlocker kulanacakken bir anda VirusTotal'e atayım dedim ve trojan. Casur!8.10E51 (Cloud) bu riskli bir şey mi? VirusTotal VirusTotal. Genişletmek için tıkla... Hayır virüs değil, antivirüs progranlarının uyarma sebebi ise gamehack olarak geçmesi ve riskli olma duru mudur? Fakat herhangi bir sıkıntı yok.
İsimsizMan09 Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.319 Çözümler 4 11 Mart 2023 #15 woryxie dedi: Hayır virüs değil, antivirüs progranlarının uyarma sebebi ise gamehack olarak geçmesi ve riskli olma duru mudur? Fakat herhangi bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tamam. Teşekkürler.
woryxie dedi: Hayır virüs değil, antivirüs progranlarının uyarma sebebi ise gamehack olarak geçmesi ve riskli olma duru mudur? Fakat herhangi bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tamam. Teşekkürler.