BHYigit Femtopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar rbxfpsunlocker açtıktan sonra şöyle bir hata alıyorum. Bu hatayı düzeltmeme yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar rbxfpsunlocker açtıktan sonra şöyle bir hata alıyorum. Bu hatayı düzeltmeme yardımcı olursanız çok sevinirim.
S sdfd Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #2 Migrosoft store sürümü mü? Yoksa diğer sürüm mü?
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Kasım 2023 #3 BHYigit dedi: Arkadaşlar rbxfpsunlocker açtıktan sonra şöyle bir hata alıyorum. Eki Görüntüle 2012217 Bu hatayı düzeltmeme yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Roblox'u yeniden başlattın mı?
BHYigit dedi: Arkadaşlar rbxfpsunlocker açtıktan sonra şöyle bir hata alıyorum. Eki Görüntüle 2012217 Bu hatayı düzeltmeme yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Roblox'u yeniden başlattın mı?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #4 Gizli sekmelerde görünmüyor mu? Ayrıca PC sürümü mü?
BHYigit Femtopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #5 sdfd dedi: Migrosoft store sürümü mü? Yoksa diğer sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Diğer sürümü 342524 dedi: Roblox'u yeniden başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Başlattım 10 kere falan hatta pc' yide yeniden başlattım. iUgur dedi: Gizli sekmelerde görünmüyor mu? Ayrıca PC sürümü mü? Genişletmek için tıkla... Gizli sekmelerde görünmüyor mu derken? Birde PC sürümü olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Son düzenleme: 13 Kasım 2023
sdfd dedi: Migrosoft store sürümü mü? Yoksa diğer sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Diğer sürümü 342524 dedi: Roblox'u yeniden başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Başlattım 10 kere falan hatta pc' yide yeniden başlattım. iUgur dedi: Gizli sekmelerde görünmüyor mu? Ayrıca PC sürümü mü? Genişletmek için tıkla... Gizli sekmelerde görünmüyor mu derken? Birde PC sürümü olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #6 BHYigit dedi: Bir de PC sürümü olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'den indirdiğiniz 32 Bit sürümü(mobil) web. Roblox.comdan indirdiğiniz ise PC sürümü.
BHYigit dedi: Bir de PC sürümü olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'den indirdiğiniz 32 Bit sürümü(mobil) web. Roblox.comdan indirdiğiniz ise PC sürümü.