RC araba alınır mı?

555232

Decapat
Gümrükten geçerken kırılabilir videoda güzel gözükebilir ama tahminimce aldıktan birkaç yıl ya da ay sonra elinde patlayabilir tabii sağlam gelirse.

Bu arabayı almayı düşünüyorum. Ne kadar vergi öderim? Ve ne kadar sürede gelir? Ve sizce bu fiyata değer mi TikTok'ta falan bayağı videoları var güzel gözüktü.

Öncelikle fiyat olarak makul seviye de diyebiliriz. Ancak sağlam görünmüyür kaldı ki bu tür arabalar tercih etmem ben yerinizde olsam. RC araba deyince aklıma genelde hep yüksek hızlara ulaşan çocuk oyuncak arabası olarak geçmeyen RC modelleri geliyor. Tabii onları da ne yazık ki bu fiyatlarda bulmak imkansiz olduğu için bu tür arabalara yöneliyor insanlar. Onun dışında videolarda gerek sürüş gerek de duruşu olarak iyi gibi duruyor. Tercih meselesi.

Öncelikle fiyat olarak makul seviye de diyebiliriz. Ancak sağlam görünmüyür kaldı ki bu tür arabalar tercih etmem ben yerinizde olsam. RC araba deyince aklıma genelde hep yüksek hızlara ulaşan çocuk oyuncak arabası olarak geçmeyen RC modelleri geliyor. Tabii onları da ne yazık ki bu fiyatlarda bulmak imkansiz olduğu için bu tür arabalara yöneliyor insanlar. Onun dışında videolarda gerek sürüş gerek de duruşu olarak iyi gibi duruyor. Tercih meselesi.

Peki orta fiyat bir drift arabası önerin var mı Türkiye'den?

Bu arabayı almayı düşünüyorum. Ne kadar vergi öderim? Ve ne kadar sürede gelir? Ve sizce bu fiyata değer mi TikTok'ta falan bayağı videoları var güzel gözüktü.
400tl gibi bir fiyata ferrari f430 rc modeli vardı indirimde çok daha iyi attığınız linkteki araçlar kalitesiz 3d printer ile yazılmış.

Hocam kendim deneyimlemesem de hobi olarak düşünüyorsanız bunun sadece şase olarak satılan modelleri vardı. Tamiya'nın da bu şase üzerine oturabilen şeffaf kalıpları var. Bunları dilediğiniz gibi boyayabilir ve şase kısmını da böylece istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Zamanında Youtube'da böyle çok proje çıkmıştı karşıma. İnternette biraz aratma yaparsanız karşınıza çıkar.

500 600 arası

Onun linkini atar mısınız?
IMG_8069.JPG

500 600 arası

Dostum vintage seviyorsan şöyle 88 90 yapımı bir ferrari rc öneririm dolapta falan sıfır kutulu 600tl satılıyordu 33 yıllık ama şuan ki çoğu rcden daha kaliteliydi.

500 600 arası.

Bu fiyat benim dediğim modeller bulmak imkansız. Onun dışında bu fiyatlara RC araba alsanız bile kalite beklememek lazım. O yüzden genel olarak aynıdır zaten. Ne kadar hızlı ve bataryası ne kadar danıyorsa onu tercih edin. Onun dışında bu bütçeye attığınız ürünü alabilirsiniz. Arkadaşın attığı ürün daha al benisi var ancak ne kadar hızlı gidiyor veya kaliteli emin olmadığım için o konuda yardımcı olamam. Tükenmiş zaten belki farklı satıcı tarafından alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı