RC araç videoları için neler gerekli?

Herhangi bir bütçem yok, kameranın çok kaliteli olmasına gerek yok 360 p vile olabilir. Attığım kanaldaki gibi bir şeyler yapmayı planlıyorum.

Bütçe olmadan imkansız 2.000-3.000 TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor ve başarısızda olabilirsiniz.

Kamera Insta360 modelidir. Ayrıca kaliteli RC araç yapmak istersen en az 5-6k tutar. Uzak menzilli kumandalar 2-3kya kadar çıkıyor.

Kamera Instagram360 modelidir. Ayrıca kaliteli RC araç yapmak istersen en az 5-6k tutar. Uzak menzilli kumandalar 2-3kya kadar çıkıyor.

RC araçlar konusunda fazla bilgim yok fakat RC uçaklar konusunda bilgim var.

Bütçe olmadan imkansız 2.000-3.000 TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor ve başarısızda olabilirsiniz.

Bütçe yok dediğim aklımda kurmadım, sadece merak ediyorum ne kadar tutar bu tarz bir RC araba videolardaki gibi.

Dostum adamın kullandığı uzaktan kumandalı araç bir RC model araba. Yani kendisi aracı satın almış. Aracın üzerinde kullandığı sistemler ise aslında gayet basit.
Sana buradan anlatmayı çok isterdim ama uzun ver karışık olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aldığı modelden bir tarz araç atabilir misiniz? 1.5 2 3 kilometre menzilli.

RC arabalarda bu kumanda kullanılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…