hacivat73 Decapat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #11 Okan öz dedi: Drift tarzı bir araç toplamak istiyorum ama maliyetler pek el vermiyor. Genişletmek için tıkla... Her geçen gün fiyatlar artıyor. Birden alamıyorsanız, illa da hevesiniz varsa parça parça alacaksınız o zaman. Malesef
Okan öz dedi: Drift tarzı bir araç toplamak istiyorum ama maliyetler pek el vermiyor. Genişletmek için tıkla... Her geçen gün fiyatlar artıyor. Birden alamıyorsanız, illa da hevesiniz varsa parça parça alacaksınız o zaman. Malesef
Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2023 #12 hacivat73 dedi: Her geçen gün fiyatlar artıyor. Birden alamıyorsanız, illa da hevesiniz varsa parça parça alacaksınız o zaman. Maalesef. Genişletmek için tıkla... Değerli bilgileriniz için sağ olun hocam iyi akşamlar.
hacivat73 dedi: Her geçen gün fiyatlar artıyor. Birden alamıyorsanız, illa da hevesiniz varsa parça parça alacaksınız o zaman. Maalesef. Genişletmek için tıkla... Değerli bilgileriniz için sağ olun hocam iyi akşamlar.
hacivat73 Decapat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #13 Okan öz dedi: Değerli bilgileriniz için sağ olun hocam iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Hayırlı akşamlar.
Okan öz dedi: Değerli bilgileriniz için sağ olun hocam iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Hayırlı akşamlar.
TheBolat Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Aralık 2023 #14 Okan öz dedi: Hocam şu an 2023'te RC araç toplamak mı mantıklı yoksa direk satın almak mı? Genişletmek için tıkla... hocam birşey buldunuzmu bene almak istiyorum Okan öz dedi: Hocam şu an 2023'te RC araç toplamak mı mantıklı yoksa direk satın almak mı? Genişletmek için tıkla... HOCAM BİRŞEY buldunuzmu bende almak istiyorum hacivat73 dedi: Konuyu biraz daha açarmısınız? Benim anladığım. Elinizde herhangi bir parça yoksa. Araç ve iç bileşenleri, kumanda, pil veya yakıt, elektrikli ise pil şarj aleti almanız gerekli. Genişletmek için tıkla... hocam bana 3k ya kadar drift için rc önerirmisin
Okan öz dedi: Hocam şu an 2023'te RC araç toplamak mı mantıklı yoksa direk satın almak mı? Genişletmek için tıkla... hocam birşey buldunuzmu bene almak istiyorum Okan öz dedi: Hocam şu an 2023'te RC araç toplamak mı mantıklı yoksa direk satın almak mı? Genişletmek için tıkla... HOCAM BİRŞEY buldunuzmu bende almak istiyorum hacivat73 dedi: Konuyu biraz daha açarmısınız? Benim anladığım. Elinizde herhangi bir parça yoksa. Araç ve iç bileşenleri, kumanda, pil veya yakıt, elektrikli ise pil şarj aleti almanız gerekli. Genişletmek için tıkla... hocam bana 3k ya kadar drift için rc önerirmisin
Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2023 #15 TheBolat dedi: Hocam bir şey buldunuz mu bene almak istiyorum. Hocam bir şey buldunuz mu bende almak istiyorum. Hocam bana 3K ya kadar drift için RC önerir misin? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam vazgeçtim şu an her şey aşırı pahalı 3K ya sadece pilleri alırsınız.
TheBolat dedi: Hocam bir şey buldunuz mu bene almak istiyorum. Hocam bir şey buldunuz mu bende almak istiyorum. Hocam bana 3K ya kadar drift için RC önerir misin? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam vazgeçtim şu an her şey aşırı pahalı 3K ya sadece pilleri alırsınız.