RC marka jant alınır mı?

Hocam sıfır ürün diyor ama bana mı çok az da olsa kullanılmış hissi verdi siz ne düşünüyorsunuz teşekkür ederim bu arada yardımlarınız için.

Hocam sıfır ürün diyor ama bana mı çok az da olsa kullanılmış hissi verdi siz ne düşünüyorsunuz teşekkür ederim bu arada yardımlarınız için.
Düzgün saklanmadığı için olabilir.

Düzgün saklanmadığı için olabilir.

Hocam oda çıkma yeni boyaliymis ben güvenemem kendimi de riske atamam cmsnin fiyatları sitesinde yazmıyor. Telefonda olduğum için mi bilmiyorum. Cms bildiğim kadarıyla oldukça kaliteli bir marka. Cms 1264 fiyatlarına bakma şansınız var mı sahibinden de 10k civarında ama bu normal mi bu jant için bilemedim.

Bakığınız model büyük ihtimal orijinaldir, CMS'ler çok pahalı değil. Model de güzel, alınabilir bir jant.

Model güzel orijinal en azından bilindik bir marka OEM evimin çok yakınında satiş bayisi bulunuyor. Siz cms tercih eder miydiniz mesela kalitesi hakkında fikriniz ne?
Bakığınız model büyük ihtimal orijinaldir, CMS'ler çok pahalı değil. Model de güzel, alınabilir bir jant.

Model güzel orijinal en azından bilindik bir marka OEM evimin çok yakınında satiş bayisi bulunuyor. Siz cms tercih eder miydiniz mesela kalitesi hakkında fikriniz ne?
Kalitesi güzel, giriş seviyesi olarak tercih ederdim. Hafif değil, o yüzden orijinal ölçünün çok üstüne çıkmamakta fayda var, 14 ise maksimum 15 inç falan yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…