S Salih ÖZKAN Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 403 Yer Malatya 25 Ocak 2025 #1 Lise öğrencisiyim. RC uçaklara birdenbire ilgi duymaya başladım. RC uçak modelciliğine nasıl başlayabilirim? Hiçbir bilgim yok.
Lise öğrencisiyim. RC uçaklara birdenbire ilgi duymaya başladım. RC uçak modelciliğine nasıl başlayabilirim? Hiçbir bilgim yok.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 25 Ocak 2025 #2 İtki hesabı yaparak.
S Salih ÖZKAN Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 403 Yer Malatya 19 Mart 2025 #3 MekatronikciAbi dedi: İtki hesabı yaparak. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi akşamlar. Ne demek istediğinizi tam anlamadım biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? @MekatronikciAbi Abi bakabilir misin? @MekatronikciAbi Son düzenleme: 19 Mart 2025
MekatronikciAbi dedi: İtki hesabı yaparak. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi akşamlar. Ne demek istediğinizi tam anlamadım biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? @MekatronikciAbi Abi bakabilir misin? @MekatronikciAbi
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 19 Mart 2025 #4 Salih ÖZKAN dedi: Hocam iyi akşamlar. Ne demek istediğinizi tam anlamadım biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? @MekatronikciAbi Abi bakabilir misin? @MekatronikciAbi Genişletmek için tıkla... İHA(Drone) İtki Sistemleri Sabit ve döner kanatlı İHAlar(drone) için itki sistemeleri olan fırçasız motorlar, ESCler ve güç sistemlerine dair bilgileri içeren teknik kategori. avdesodrone.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Salih ÖZKAN dedi: Hocam iyi akşamlar. Ne demek istediğinizi tam anlamadım biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? @MekatronikciAbi Abi bakabilir misin? @MekatronikciAbi Genişletmek için tıkla... İHA(Drone) İtki Sistemleri Sabit ve döner kanatlı İHAlar(drone) için itki sistemeleri olan fırçasız motorlar, ESCler ve güç sistemlerine dair bilgileri içeren teknik kategori. avdesodrone.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Little Doge Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.552 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #5 Bahsettiğiniz konu üzerine kurulmuş bir forum var: RCKolik