RcX529 nasıldır?

Tourney setli fiyatını hak etmeyen bir bisiklet. 3000TL'ye RR 540 alınabilir. Ben de benzer bir bütçedeyim fakat tam karar veremedim ne alacağıma .

Tourney setli fiyatını hak etmeyen bir bisiklet. 3000TL'ye RR 540 alınabilir. Ben de benzer bir bütçedeyim fakat tam karar veremedim ne alacağıma .
Aldım az sonra sürmeye çıkacağım hocam yarım saate dönüş yaparım size de.
Force 970 kullanıyordum bundan önce hemen hemen aynı fiyattalar bilirsiniz. Rcx 529 gerçekten ilaç gibi geldi vites geçişi olsun selesi olsun gerçekten inanılmazmış. Tek eski yönü biraz büyük bir 29 jant ama gerçekten şiddetle tavsiye ederim

Son düzenleme:
Nasıl yani 970 daha iyi bir donanıma sahip , sıkıntınız neydiki 970’te . ikisini karşılaştırabilir misiniz . ?
Kağıt üstünde 970 daha iyi ama bir de kullansanız keşke. İğrenç bir hidrolik disk seti resmen her gün bakım istiyor pek sağlam olmayan bir kadro nerden anladın dersen resmen kadro esniyor hocam bunu hissediyorsun genleşme büzüşme derecesi çok yüksek. Yeni geliyorum eve bisikletten geldim gene rcx ile gerçekten inanılmaz bir bisiklet. Hocam benim profesyonel bir bisiklet kullanıcısı arkadaşım vardı kendisi de diyordu ama inanmamıştım gerçekten doğruymuş. Rcx serisi dağ bisikletlerinin zirvesi derdi.

Bugün bir bisikletçiye gittim istediğim modellerin hiçbiri yoktu , sonra rcx 529'u gördüm kadrosunu pek beğenmedim onun dışında güzel gibi .Ben mosso wildfire alacağım gibi gelince ben de incelemesini yaparım .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı