ismejxenk Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 598 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #1 Normalde Türkçe yama kullanıyorum ancak Online için ban riski var mı bilmiyorum. Oyununda desteğini kesmişlerdi yakın zamanda. YouTube'da yama ile Online oynayan kişiler var aranızdan yama ile banlanan var mı veya mod? Burada videosu mevcut
Normalde Türkçe yama kullanıyorum ancak Online için ban riski var mı bilmiyorum. Oyununda desteğini kesmişlerdi yakın zamanda. YouTube'da yama ile Online oynayan kişiler var aranızdan yama ile banlanan var mı veya mod? Burada videosu mevcut
Çözüm ismejxenk 14 Temmuz 2023 hellomister dedi: Risk var ama oldukça az. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum muhtemelen birisi report etse banlanırım. Şuanda kullanıyorum bir sıkıntısı yok merak edip bakan varsa diye yazıyorum.
hellomister dedi: Risk var ama oldukça az. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum muhtemelen birisi report etse banlanırım. Şuanda kullanıyorum bir sıkıntısı yok merak edip bakan varsa diye yazıyorum.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 14 Temmuz 2023 #2 Risk var ama oldukça az. Artı 0 Eksi
KS KS ismejxenk Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 598 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #3 hellomister dedi: Risk var ama oldukça az. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum muhtemelen birisi report etse banlanırım. Şuanda kullanıyorum bir sıkıntısı yok merak edip bakan varsa diye yazıyorum. Son düzenleme: 15 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
hellomister dedi: Risk var ama oldukça az. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum muhtemelen birisi report etse banlanırım. Şuanda kullanıyorum bir sıkıntısı yok merak edip bakan varsa diye yazıyorum.