RDR 1 ön siparişte alınır mı?

Sukunanınteli

Hectopat
RAM
32 gb ram 4800mhz
SSD veya HDD modeli
1tb wd blue m2
Ekran kartı
4060 laptop
İşlemci
ryzen 7 7735hs
Merhaba dostlar, RDR'nin ilk oyunu Steam'de 50 dolardan ön siparişe açılmış, sizce alınır mı? Yoksa Ghost of Tsushima, warhammer space marines 2, Black Myth oyunları yok onun dışında dolu bir hesabım var. Şu anda param kısıtlı ödemelerim çok olduğundan sizce değer mi?

Merhaba dostlar, RDR'nin ilk oyunu Steam'de 50 dolardan ön siparişe açılmış, sizce alınır mı? Yoksa Ghost of Tsushima, warhammer space marines 2, Black Myth oyunları yok onun dışında dolu bir hesabım var. Şu anda param kısıtlı ödemelerim çok olduğundan sizce değer mi?

14 yaşında port bir oyuna 50 dolar vermezdim RDR2 gibi bir başyapıt varken Game Pass'e düşerse oynanır ancak.

Bu şekil ama birini alabilirim ya da dediğim gibi biraz ıkına tıkına alabiliyorum. Hocam.

2010 oyununa 50 dolar vermeyi düşünmek bile biraz şey gibi he.

Mantıklı aslında hocam dediğiniz örnek: Until Dawn olabilir.60 dolardı oda

1728594184809.png

2010 çıkışlı bir port oyun da 50 dolar, 2022 yapımı GoW Ragnarok oyunu da 50 dolar.

Paranız cebinizde kalsın hocam, hiçbir şeye harcamayacak bile olsanız GTA 6 PC'ye gelinceye dek beklemeniz ve o sırada Steam'e para atmanız bile bu port'a 50 dolar vermenizden daha mantıklıdır.

Hocam kusura bakmada akşam akşam güldürdün beni bu nasıl bir fantezi 😂

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı